tag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post5671629550443088235..comments2024-03-08T19:09:21.047+02:00Comments on Pumpkin Jam: Sosekeiton lyhyt oppimääräMarihttp://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-8057905328742576172011-12-12T09:31:58.079+02:002011-12-12T09:31:58.079+02:00suolaajahunajaa: SIIVILÄ! Mikä idea! Tässä taas nä...suolaajahunajaa: SIIVILÄ! Mikä idea! Tässä taas nähdään, miten sosekeitonkin valmistamisen voi viedä todella hifille tasolle :D<br /><br />Krista: käytän mitä sattuu löytymään, mutta mielellään niitä joka marketista löytyviä luomukuutioita (näin maanantaiaamuna vaikea muistaa nimeä...). Nyt ostin sitä liemijauhetta, mikä on ihan parasta, koska annostelu on huomattavasti helpompaa. <br /><br />Itse keitelty kasvisliemi tuntuu tosiaan aikamoiselta haaskaukselta näillä ruoan hinnoilla. Liha- ja kalaliemethän vielä ymmärrän, mutta että kasvikset? Pitäisi varmaan olla oma kasvimaa ennen kuin sellaiseen jaksaisi ryhtyä.Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-72833186449381272702011-12-12T06:50:46.986+02:002011-12-12T06:50:46.986+02:00Mitä lientä sä käytät ku kokkaat? Ku oon tässä tul...Mitä lientä sä käytät ku kokkaat? Ku oon tässä tullu keskenäni siihen lopputulokseen että noi knorrit voi nakkaa jonnekin ydinjätteen hävityspaikkaan enkä oo koskaan kotona jaksanu oikeesti mitään liemiä ruveta keittelemään (se oliski kauheeta antaa vihannesten olla keskenään hellalla...) ni en sit oo laittanu mitään ja ihan kelvollista on tullu aina. Ja voishan tässä vaihtelun vuoks joskus kokeilla noita sun hifistelyvinkkejä sen ainaisen randomvihanne-linssit-jotain tomaattia sijaanKristanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-88197618855596374112011-12-11T18:13:05.983+02:002011-12-11T18:13:05.983+02:00Minulla oli ihan samat ongelmat. Rakastin kaikkien...Minulla oli ihan samat ongelmat. Rakastin kaikkien muiden ihania, tasaisia ja samettisia sosekeittoja ja sain aikaan vain surkeita paksuja soosseja täynnä sattumia. Avuksi tuli sinun vinkkiesi lisäksi siivilä eli nykyään vedän sosekeiton vielä siivilän läpi ja ah meistä on tullut kavereita - oikeastaan hyviä ystäviä.Anonymousnoreply@blogger.com