tag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post8661191503899848178..comments2024-03-08T19:09:21.047+02:00Comments on Pumpkin Jam: Soijarouheen turvotuksestaMarihttp://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-90863400528279634042020-03-01T21:24:53.902+02:002020-03-01T21:24:53.902+02:00Erikoista.Monen kasvisyöjävuoden tulos.Ja ohjeessa...Erikoista.Monen kasvisyöjävuoden tulos.Ja ohjeessa maitoa ja munia.Kauramaitoon tulee vielä parempiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04399789969994456753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-26690265754979024452016-03-08T22:28:04.646+02:002016-03-08T22:28:04.646+02:00Vanha teksti, mutta silti löytyy Goglesta korkeall...Vanha teksti, mutta silti löytyy Goglesta korkealla haulla "soijarouhe". Ja hyvä se! Juttu ja kommentit sai minut heti kokeilemaan turvottamisen näin, enkä tarvitse kokeilla rouhetta kastikkeisiin muuilla menetelmillä - hyvin toimii :)<br /><br />Mutta onko jollain tarjota hyviä konsteja, jos soijarouheesta haluaa tehdä esimerkiksi hampurilaispihvin?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-88426577506486957762012-05-03T17:29:46.673+03:002012-05-03T17:29:46.673+03:00Hei, itse kun olen heittäytynyt pikkuhiljaa vegaan...Hei, itse kun olen heittäytynyt pikkuhiljaa vegaanimmalle linjalle, niin tiedätkö, voiko munamaitoa korvata millään? Pelkkä soijakerma tuskin riittää, koska se ei sido laatikkoa samalla tavoin... Voisi tietenkin kokeilla soijakermaa suurustettuna näin omasta hatusta heitettynä. Löytyykö sinulta mitään hitusen foodistisempaa korvauskeinoa? :DOosanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-41747617096871438692012-03-20T15:13:03.667+02:002012-03-20T15:13:03.667+02:00Kiva kuulla, että tämä toimii paremmin myös teidän...Kiva kuulla, että tämä toimii paremmin myös teidän keittiössä :). Ja kiitos!Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-57170250205945806342012-03-19T19:14:23.630+02:002012-03-19T19:14:23.630+02:00Täällä myös ohjetta kokeillut ex-soijarouheenturvo...Täällä myös ohjetta kokeillut ex-soijarouheenturvottelija ;) Hyvän ohjeistuksen olet laatinut, kiitos siitä :) Muutenkin tää sun blogi on aivan huippu!Pikku Leijonan Emäntähttp://pikkuleijonajapuolivaltakuntaa.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-61143865336942684302012-03-12T08:32:36.145+02:002012-03-12T08:32:36.145+02:00Ilahduttavaa kuulla, että tästä postauksesta on ol...Ilahduttavaa kuulla, että tästä postauksesta on ollut hyötyä :).Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-35294677373771307642012-03-11T19:21:33.027+02:002012-03-11T19:21:33.027+02:00Olen ikuisesti kiitollinen soijarouheen valmistusv...Olen ikuisesti kiitollinen soijarouheen valmistusvinkistäsi! Johan tässä menikin joku 25 vuotta fondiliemissä liotellessa ja ihmetellessä miksi "vegejauheliha" jää aina vähän vetiseksi ja mauttomaksi. En löytänyt paahdettua paprikaa jauheena, mutta tilkka chipotlekastiketta ja japanilaista soijakastiketta öljyn joukkoon ja toimii! :)Merenneitohttps://www.blogger.com/profile/17223117867318566717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-577151445502818782012-02-29T08:17:05.964+02:002012-02-29T08:17:05.964+02:00Varmaan kätsää ja hyvää. Eikä ruuanlaiton tarvitse...Varmaan kätsää ja hyvää. Eikä ruuanlaiton tarvitse aina olla jotain aidoilla mauilla ja tuoreilla raaka-aineilla kikkailua. Eli taco-jauheet ja sipulikeittoaihekset sekaan vaan!Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-81393539617765122102012-02-28T17:47:36.517+02:002012-02-28T17:47:36.517+02:00Joo mä oon myös ehdoton paistamismekanismin suosij...Joo mä oon myös ehdoton paistamismekanismin suosija. Mutta just viime viikolla työkaveri sanoi että oli turvottanut rouhetta sipulikeittoaineksissa ja sitten hyödyntänyt rouheen bolognese-kastikkeeseen, oli kuulemma maukasta. Tälle ehkä annan yhden testikerran.<br /><br />Mutta siis mä olen niin laiska että pannulle viskaan mausteeksi yleensä valmista taco-sekoitusta, sitä mitä löytyy nachojen kanssa samalta hyllyltä. Todella jees.Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-70324609105592263262012-02-26T20:05:58.289+02:002012-02-26T20:05:58.289+02:00Harvemmin täälläkään enää soijarouhetta käytetään ...Harvemmin täälläkään enää soijarouhetta käytetään (sienet, linssit, juustot ja kala tuntuvat täyttävän meidän proteiinintarpeen aika hyvin), mutta silloin harvoin, kun sitä kokkaillaan, on ehdottoman tärkeää saada siitä myös hyvää :)Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-16220603420563325482012-02-26T20:01:13.874+02:002012-02-26T20:01:13.874+02:00En epäile hetkeäkään, etteikö toimisi noinkin! :)En epäile hetkeäkään, etteikö toimisi noinkin! :)Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-15884319800920538242012-02-26T19:59:37.438+02:002012-02-26T19:59:37.438+02:00Toivottavasti tulee hyvää :)Toivottavasti tulee hyvää :)Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-91129948218018013552012-02-25T20:35:43.772+02:002012-02-25T20:35:43.772+02:00Jep, näin minäkin tein soijarouheesta lihansyöjiin...Jep, näin minäkin tein soijarouheesta lihansyöjiin uppoavaa kun sitä enempi kokkailin :) Nykysin tulee laitettua tosi harvoin. :) Myös hetken keittäminen maustetussa liemessä (ja siis tarkoitan että on muutakin kuin kasvisliemikuutio) ja sitten pannuun toimii.Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-1409455091587412332012-02-25T19:57:09.732+02:002012-02-25T19:57:09.732+02:00Itse turvottelen soijarouhetta ensin vähässä (kuum...Itse turvottelen soijarouhetta ensin vähässä (kuumassa) vedessä ja maustan sen mustapippurilla ja lirauksella soijakastiketta. Noin viiden minuutin turvotuksen jälkeen paistan sen vielä pannulla rapsakamman rakenteen aikaansaamiseksi, toimii!Marjaananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-13068678761653172392012-02-25T18:10:57.893+02:002012-02-25T18:10:57.893+02:00Oijoijoijoi! Olen kaipaillut just jotain tämänkalt...Oijoijoijoi! Olen kaipaillut just jotain tämänkaltaista ohjetta. Yritin kerran tehdä soijarouheesta bolognesetyylistä kastiketta enkä ole tosiaan toiste siihen puuhaan ryhtynyt. Kiitos reseptistä, koetan sitä heti viikolla!Maukkahttps://www.blogger.com/profile/06433978076338010063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-39939343609855657802012-02-25T15:07:40.671+02:002012-02-25T15:07:40.671+02:00No siinä tapauksessa turvotat ilman muuta vanhaan ...No siinä tapauksessa turvotat ilman muuta vanhaan malliin :). Olen vain itse törmännyt usein sekasyöjiin, jotka tyrmäävät soijarouheen sen pahuuden ja koostumuksen takia. Kun olen kysynyt, miten he sen valmistavat, on selostus tullut kuin suoraan pussin kyljestä. Tällä tavalla toteutettu turvotus on kuulemma heilläkin saanut aikaan parempaa jälkeä ja itsekin tykkään enemmän pannulla turvotetusta soijarouheesta.Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-29299426808963643272012-02-25T10:38:40.018+02:002012-02-25T10:38:40.018+02:00"-- ei saletisti kokeile soijarouhetta toista..."-- ei saletisti kokeile soijarouhetta toista kertaa --" Itse kyllä olen jo kymmenen vuoden ajan aina liotellut soijarouhetta vedenkeittimessä keitetyssä vedessä, jossa on joko Reformin kasvisliemikuutio tai jokin itse sekoitettu mausteseos (muutamia poikkeusruokia lukuunottamatta). Sen jälkeen laitan soijarouheen siivilään valumaan ja paistan ja maustan lisää. En diggaile siitä soijarouheen mausta, joka ruokaan jää, jos turvottelen sen suoraan pannulla mausteissa, enkä saa valuteltua osaa tunkkaisuudesta pois.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-21146093701364198372012-02-25T09:13:21.428+02:002012-02-25T09:13:21.428+02:00Joo ymmärtääkseni kukaan soijarouhetta useammin ku...Joo ymmärtääkseni kukaan soijarouhetta useammin kuin kerran käsittelevä ei turvota pussin ohjeen mukaan. Ja ne, jotka turvottaa, ei saletisti kokeile soijarouhetta toista kertaa. Että miksiköhän siinä pussin kyljessä on edelleen se Aatamin aikainen kasvisliemessäkeittämisohje?Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-13997091410722920282012-02-24T19:40:01.424+02:002012-02-24T19:40:01.424+02:00Mäkin oon aina tehnyt noin, en kyl oikein kans taj...Mäkin oon aina tehnyt noin, en kyl oikein kans tajua mitä järkeä on tehdä mitenkään muuten. Soijasta tulee ihan parhaan makuista, kun se vähän paahtuu ja paistuu ja myös maut imeytyvät siihen paremmin. Kyä näin on!Jannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.com