tag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post478339558625810397..comments2024-03-08T19:09:21.047+02:00Comments on Pumpkin Jam: Leipäprojektin satoa osa yksiMarihttp://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-33689761432499858452012-01-25T10:02:56.508+02:002012-01-25T10:02:56.508+02:00Toi selitys että ne saa valmiinakin on näin leivon...Toi selitys että ne saa valmiinakin on näin leivonta intoilijalle sama kun sanoisi että miksi ostaa tuoreita kasviksia kun ne saa pakasteesta valmiiksi paloteltuina.. Ja jos tässä nyt yritetään ton kirjan ohjeita käyttää ja opetella leipomaan hyvää leipää niin tollaset jauhot ei vaan toimi, perus pato gosta tulee jotain mutta leivät jossa on vaikka kauraa menee ihan pilalle, niistä tulee tiiliskiviäaleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-88327899161475181212012-01-25T08:40:21.050+02:002012-01-25T08:40:21.050+02:00Lidlin sämpyläjauhoja mäkin käytän kaikkeen (lähin...Lidlin sämpyläjauhoja mäkin käytän kaikkeen (lähinnä vaan siitä syystä, et sisältävät 25 % muuta kuin vehnää, ei tarvi ite sekoitella, mut myös siksi et ovat ainoot jauhot suomessa jotka sopivat mun mahalle). <br /><br />Aleksille tiedoks että Lidlin sämpyläjauhoseos ei sisällä rouheita vaan on täysin sileää, enkä myöskään ymmärrä pointtia tossa että "samat jauheet voi ostaa erikseen ja sekoitella", kun kerta yhdestä pussista saa valmiiksi hyvän kombinaation ulos.Jannahttps://www.blogger.com/profile/04681696146620605579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-75979381288108328902012-01-19T09:21:35.903+02:002012-01-19T09:21:35.903+02:00Hanna: Ja kiitos itsellesi ruishapanleipävinkistä....Hanna: Ja kiitos itsellesi ruishapanleipävinkistä. Hyvä tietää jo etukäteen, että ohje toimii :). Teitkö juuret ja kaikki? (Käytettiinhän siinä juurta? Kirja ei ole nyt lähettyvillä...)Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-40181207933381802512012-01-18T21:25:47.610+02:002012-01-18T21:25:47.610+02:00Minäpä muuten tein sitä kirjan ruishapanleipää ja ...Minäpä muuten tein sitä kirjan ruishapanleipää ja onnistui lähes täydellisesti! Kirja on kyllä ihan mielettömän hyvä ja selkeä. Kiitos vielä vinkistä =o)Hannahttps://www.blogger.com/profile/11457819831168318746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-2194871599337606002012-01-17T10:33:04.486+02:002012-01-17T10:33:04.486+02:00Noi valmiit sämpyläjauhot on vaan huonoja kun niid...Noi valmiit sämpyläjauhot on vaan huonoja kun niiden rouheita ei voi liottaa ja aina tulee samaa.. Eikä ne sisällä mitään ihmeitä, samat jauhot ja rouheet voi ostaa erikseen ja sekottaa sen verran kun tahtooaleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-82168098671835490592012-01-17T08:59:35.891+02:002012-01-17T08:59:35.891+02:00Joku muukin on kehaissut noita Lidlin sämpyläjauho...Joku muukin on kehaissut noita Lidlin sämpyläjauhoja! Tarttee siis testata ne :)Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-30178703854548013632012-01-16T19:38:26.206+02:002012-01-16T19:38:26.206+02:00Meillä käytetään täysjyvää ja sämpyläjauhosekotust...Meillä käytetään täysjyvää ja sämpyläjauhosekotusta (Lidl) lisänä vielä usein ruisruohetta tai vehnälesettä taikinassaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-28009709902741126672012-01-16T19:17:35.878+02:002012-01-16T19:17:35.878+02:00Hodari oli kyllä helppo! Sitä mäkään en mokannut :...Hodari oli kyllä helppo! Sitä mäkään en mokannut :). <br /><br />Ja kiitos vastauksista! Täytyy hankkia hiivaleipäjauhoja.Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-25744599894830514822012-01-16T18:43:46.517+02:002012-01-16T18:43:46.517+02:00toi on musta vähän hassua miten tota leipää sanota...toi on musta vähän hassua miten tota leipää sanotaan helpoimmaksi koska kaikki perusleuivät tehdään samalla tavalla ja jos niitä nyt pitäis laittaa helppous järjestykseen niin hodari on todella paljon helpompi.<br /><br />jauhoja ei tosiaan voi vaihtaa noin vaan johkin muuhun, kokojyväjauhot imee tosi paljon enemmän vettä eikä niihin tule niin hyvää sitkoa koskaan eli niitä ei vaivaa mikään niillä ei vaan voi leipoa samallaista leipää kun tavallisilla jauhoilla. sääntö on kai että suurimmillaan 20% voi korvata kokojyvällä ja sitte ohje pitää kirjottaa uudestaan. parasta jauhoa olisi mun mielestä noin puolet hiivaleipäjauhoja ja puolet puolikarkeita mutta harvoin jaksan sekotella. erikoisvehnäjauhoilla ei tee mitään leivässä(no hodari sämpylässä voi toimia). pirkka hiivaleipäjauhot on kamalia, niistä kannatata pysyä poissa.aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.com