tag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post8931048800035637854..comments2024-03-08T19:09:21.047+02:00Comments on Pumpkin Jam: Tabouleh ja feta-jugurttikastikeMarihttp://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-23691988880235849662012-11-24T11:33:13.786+02:002012-11-24T11:33:13.786+02:00Kiitos :)Kiitos :)Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-62034575532494898282012-11-23T18:59:36.597+02:002012-11-23T18:59:36.597+02:00Oi että, tämä näyttää hyvältä!Oi että, tämä näyttää hyvältä!Annahttp://www.koemaistaja.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-34750603078192883202012-11-05T13:43:07.686+02:002012-11-05T13:43:07.686+02:00Hih, täällä kans syödään tsatsikia enemmän kuin va...Hih, täällä kans syödään tsatsikia enemmän kuin varmaan yksikään kreikkalainen. Parasta on käyttää tsatsikia mm. kuivempien salaattien (esim kuskus-salaatin) "kastikkeena", kalan kylkijäisenä ja dippinä :)Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-35907605685624735732012-11-05T10:11:16.735+02:002012-11-05T10:11:16.735+02:00Tsatsiki on yksi kreikkalaisen keittiön ehdottomis...Tsatsiki on yksi kreikkalaisen keittiön ehdottomista suosikeistani. Tuo fetan lisääminen tekee siitä paitsi "ei-tsatsikin" myös ehdottomasti minun keittiössäni kokeiluun menevän reseptin, kunhan saan haettua sitä fetaa! Odotukset ovat korkealla :)mamahttps://www.blogger.com/profile/05875427240890704648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-11821214794973812932012-11-05T09:17:42.016+02:002012-11-05T09:17:42.016+02:00Niin on! Ohjeita googlettaesssani törmäsin myös no...Niin on! Ohjeita googlettaesssani törmäsin myös noihin variaatioihin, joissa oli enemmän yrttejä kuin mitään muuta. Ja mikäs siinä! Varmana hyviä nekin :)Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-82944762786892678282012-11-04T14:17:07.147+02:002012-11-04T14:17:07.147+02:00Mmm,tabouleh on hyvää:)Ja yrttejä tulee tosiaankin...Mmm,tabouleh on hyvää:)Ja yrttejä tulee tosiaankin olla paljon;olen saanut täällä taboulehia joka on ollut enemmän vihreä kuin mitään muuta väriä,sen verran paljon persiljaa siihen täällä laitetaan.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-77320219107514971042012-11-04T12:52:15.445+02:002012-11-04T12:52:15.445+02:00Hahaa, yritätkö vihjata, että tämä salaatti kuului...Hahaa, yritätkö vihjata, että tämä salaatti kuuluisi ennemmin kesään kuin marraskuuhun ;). Oli mieletön tsäkä löytää oikeesti maistuvia tomaatteja vielä tähän aikaan vuodesta.<br /><br />Kesäruokaikävään auttaa muuten kummasti se seikka, että KOHTA ON SENTÄÄN JOULU. Ah, jouluruuat!Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-9847291386775002802012-11-04T12:48:37.997+02:002012-11-04T12:48:37.997+02:00Hyvä vinkki nuo pavut! Täytyy kokeilla seuraavalla...Hyvä vinkki nuo pavut! Täytyy kokeilla seuraavalla kerralla :)Marihttps://www.blogger.com/profile/10974961984694105806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-79846623108949267542012-11-04T09:38:54.376+02:002012-11-04T09:38:54.376+02:00Nonni. Aiheutit armottoman satoikävän. Ei tämmösiä...Nonni. Aiheutit armottoman satoikävän. Ei tämmösiä huumaavan herkullisia reseptejä saa kirjoittaa, kun satokausi on vasta päättynyt;) Sipulinvarsia, yrttejä ja tomaattia, oi miksi niitä ei saa pihasta ympäri vuoden?Hannelehttps://www.blogger.com/profile/10893841204826575483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7943779795955307594.post-74940152862584673112012-11-04T09:30:25.017+02:002012-11-04T09:30:25.017+02:00Ah, ihanaa! Kesäaikaan tein tabboulehia tooosi pal...Ah, ihanaa! Kesäaikaan tein tabboulehia tooosi paljon, oman kasvimaan persiljat innostuivat nimittäin kasvamaan mahtavasti. Siitä tulikin suosikkiruokiani, jota jo nyt ikävöin. Se vain oli jotenkin niin täydellistä! Lisäsin mukaan vielä keitettyjä papuja niin siitä tuli täysipainoinen ateria.Paulahttps://www.blogger.com/profile/13328149325101156562noreply@blogger.com