torstai 15. syyskuuta 2011

Lempikaupunkini


Äiti äiti, saanko varata jo uudet lennot?




11 kommenttia:

 1. Voi Berlinski. <3 <3 <3

  P.S. Söpö neuletakki!

  VastaaPoista
 2. tosi kivalta näyttää! mekin olemme menossa sinne syksymmällä ja on milenkiintoista huomata miten moni on matkaillut siellä ja miten kiinnostavalta kaupunki näyttää!

  VastaaPoista
 3. Hosuli: Berliini on <3. Ja kiitti!

  Kulkija: oi voi, pitäkäähän hauskaa minunkin puolesta. Berliiniin ei kaiketi kyllästy ikinä ja suunnittelenkin jo mitä kaikkea seuraavalla matkallani siellä teen. Liian paljon jäi taas näkemättä :)

  VastaaPoista
 4. Berliini on kyllä yksi kaupunki, jossa on päästävä käymään uudelleen! Tuntuu, että meillä meni ihan liikaa aikaa maan alla.. Ensi kerralla pari kokonaista päivää lisää ja vähän enemmän ennakkoselvittelyä kaupungin mahdollisuuksista! Mutta kiitos vielä oppaalle! :) -Elli

  VastaaPoista
 5. Elli: taas jäi mm. viinibaarit kokematta. Ja teiltä ne brunssit ;). Mut ensi kerralla kämppä/hostelli itään, eikä länteen, niin ei tarvitse kuluttaa niin paljon aikaa silkkaan matkusteluun ;)

  VastaaPoista
 6. voiei tuo apinaparka näyttää surulliselle :C

  VastaaPoista
 7. Kati: eikö näytäkin :(. Eläintarhoissa tulee kyllä aina vähän surullinen mieli. Viimeksi tammikuussa melkein itketti, kun näin silloin vielä elossa olleen Knut-jääkarhun tylsistyneenä pienessä aitauksessaan.

  Tällä kertaa päätinkin, etten halua mennä enää yhteenkään sellaiseen eläintarhaan, jossa eläimet ovat häkissä.

  VastaaPoista
 8. Uuh, Berliini <3 Heinäkuiselta Berliinin-reissulta on kyllä itsellekin jäänyt ihan superit muistot. Huikee kaupunki! Ja ne brunssit!!!

  VastaaPoista
 9. Sanna: sinä sen sanoit! Valitettavasti me ei tällä kertaa keretty kuin yhdelle kunnolliselle brunssille. Asuttiin ihan väärällä puolella kaupunkia kaikesta.

  VastaaPoista
 10. ...minkä kahvilan brunssi tuo on? Täytyy päästä seuraavan kerran :)

  VastaaPoista
 11. Kyseessä on Blumencafé (http://tupalo.com/en/berlin/blumencaf%C3%A9) :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...