KUKA?


Moi!

Tervetuloa Pumpkin Jamiin!

Olen Mari, 31-vuotias itähelsinkiläistynyt foodie, äiti 1/2013 syntyneelle taaperolle, avopuoliso, insinööri ja kissaihminen. Niin ja tietysti bloggaaja. Melko tavallinen tyyppi siis!

Pumpkin Jam on reseptiarkistoni ja harrastuksistani rakkain, jota kirjoitan ja kuvaan inspiraation yllättäessä, ajan riittäessä ja joskus lukijoidenkin vaatiessa. Innostus bloggaamiseen lähti jo  2000-luvun alusta, joskin silloin oikea nimi touhulle taisi olla kotisivujen koodaus ja sinne julkisen nettipäiväkirjan kirjoittaminen. Ensimmäisen kasvisruokapainotteisen blogin Kurpitsamoska perustin Livejournaliin vuonna 2007. Nykyiseen osoitteeseen blogin nykyisellä nimellä muutin 2010.

Olen ruoanlaittajana yksinkertaisuutta havitteleva sesonkifiilistelijä ja aina vähän jäljessä ruokatrendeissä. En voisi elää ilman tomaattia, juustoja, monitoimikonettani ja Jamie Oliverin reseptejä. Jumitun herkästi samoihin raaka-aineisiin enkä siedä ruokaohjeita, joiden ainesosalistat ovat pidempiä kuin nälkävuosi. Olen kaikkiruokainen ja ravintoloissakin osaan syödä, mutten blogata niistä.


Minut ja blogini löydät myös seuraavista paikoista: Instagram / Facebook / Pinterest.

Sähköposti: pumpkinjamblog(a)gmail.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...