perjantai 4. maaliskuuta 2011

Artisokkatahna

Toisinaan huomaa joidenkin ruokien nousseen varsinaisiksi hiteiksi muissa ruokablogeissa ja sillon niihin tarttuminen luokitellaan melkein pakoksi. Siksi olikin vain ajan kysymys, koska saan survaistua oman versioni Kädenvääntöä-blogista levinneestä artisokkatahnasta, ja tässä se nyt on. Huippu hyvää tuoreiden sämpylöiden päällä!  
 


1 prk (290/160g) artisokansydämiä öljyssä (suosittelen Pirkkaa)
1-2 valkosipulinkynttä 
ripaus mustapippuria myllystä

Soseuta artisokansydämet ja valkosipuli sauvasekoittimella. Lisää artisokkapurkin öljyä joukkoon vähän kerrallaan, kunnes rakenne on tahnamaista ja levittyvää. Nauti tuoreen leivän kera.

7 kommenttia:

  1. Tää on kyllä ihan täydellistä! Nam.

    VastaaPoista
  2. Ihan hullua kamaa tää. Pitäis tehdä pian uusiks. Tosi addiktoivaa!

    VastaaPoista
  3. Veitte sanat suustani.

    VastaaPoista
  4. Jee, ilosanoma leviää :)

    VastaaPoista
  5. Määki tein ja olipas se hyvvvää ainaki kolomela veellä! Lisäsin vielä sitruunamehua raikastukseksi. Uunissä lämmäytetyn limpun kera katosi melkosen nopeasti. ;)

    VastaaPoista
  6. Pitkä: jeeee tosiaan :)

    Sari: eiks ookki! Ja sitruunakin kuulostaa erinomaiselta :)

    VastaaPoista
  7. Naaaaam. Artisokkafani ottaa tämän testaukseen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...