sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Elinno Design

Jos Arabian tehtaanmyymälät, Iittalan nettikauppa ja Marimekon astiapuoli ovat varastaneet tunteja päiviä kallisarvoisesta vapaa-ajastani, huomaan viimeistään nyt sen olleen vähän yliampuvaa. Kauniita astioita löytyy muualtakin, eikä niihin tarttuminen tarkoita aina sitä, että täytyisi tinkiä suomalaisesta designista.

 
Elinno Design on vuonna 2008 perustettu, korkealaatuisten astiastojen suunnitteluun erikoistunut yritys. Yrityksen ovat perustaneet Taideteollisessa korkeakoulussa samaan aikaan opiskelleet Anni Paunila ja kiinalaissyntyinen Liang Liang. Heidän ajattomat tuotteet syntyvät kiinalaisen käsityötaidon ja skandinaavisen suunnittelun yhdistelmästä, sillä tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Kiinassa ensiluokkaisita materiaaleista. 

Ja ovathan ne nättejä. Katsokaa vaikka!


En tiedä teistä, mutta omat kämmeneni hikoavat etenkin tuon dramaattisen mustavalkoisen Blue Peony -sarjan kohdalla. Kuinka monta astiasarjaa on todella liikaa? Tietääkseni vannoin hamstraavani sen Iittalan Korennonkin kaappiini vielä tämän vuoden aikana. Apua!


Kuvat: Elinno Design4 kommenttia:

 1. Voi luoja. Perhosia ja kukkia ja asioita ja hässäköitä!
  Mistä näitä saa?

  VastaaPoista
 2. ainakin stokkalta ja sokoksista (blue peony sekä new willow)

  VastaaPoista
 3. Elinnon sivuilta löytyy jälleenmyyjät :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi9/6/23 21:49

  elinno design posliini on todella korkea laatu ja upea näköinen, jostain syystä ei löyty tietoa valikoimasta, esim. Blank White nimistä, olisko jollakulla tietoa siitä tai astioita ?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...