sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Muistatko mua?

Ensin neiti ei nukkunut päiväuniaan ja sitten yöt muuttuivat niin hektisiksi, että päivisin sitä oli itse kukin torkkujen tarpeessa. Myös tämä blogi. Mutta sietäisiköhän tätä nyt jo vähän herätellä? Muistaako kukaan edes mua?

Puhelimen kuvasatoa viime viikkojen varrelta.
Pöhnäinen irtiotto ruokablogimaailmasta teki sen, että sain viimein tilaa miettiä, mitä halusin. Ensinnäkin halusin lihaa. Kana-ceasarsalaattia Jamie Oliverin ohjeella (se höystettiin pekonilla!), kukkoa viinissä, siskonmakkarasoppaa ja Tuomaksen valmistamaa pitkään haudutettua lihapataa. Oh boys. Toiseksi halusin Alkon viinihyllyjen väliin pällistelemään, mistä kaikesta uudesta olen jäänyt paitsi viimeisen 10 kuukauden aikana (loppuraportti: en yhtään mistään, mutta monta vanhaa suosikkia sieltä kyllä löytyi. Ah, viinit!). Kolmanneksi halusin laatia vuolaan kiitospuheen ylisanoilla kaikille popcorn-suklaatani CoCoVin superfood-reseptikisassa äänestäneille, koska niinhän siinä kävi, että voitto tuli, ja vietin pari viikkoa sitten hykerryttävän upean kokkausillan ravintola Murussa kera Henri Alénin (iik ♥!), Jonnan ja Nannan. Nannan kirjoittama raportti tuosta elämyksien illasta löytyy täältä. Niin ja kiitos, äänestäjät!

Entäs nyt? Mitä haluan tänään? Ainakin jatkaa ruokabloggaamista! Jostain tähän on aika revittävä, koska se innostuksen tunne, mitä hyvä ruoka, täydellinen resepti ja kaunis kuva annoksesta synnyttävät on juuri sitä, mitä tähän lässähtäneeseen vauvanpukluarkeen kaipaan. Pysykäähän siis kuulolla. Kyllä tämä blogi pian taas hengittää!

Ps. Instattaako? Näppäile Instagramin hakukenttään pumpkinjam ja voit seurata menoani myös sitä kautta.

14 kommenttia:

 1. Mari, ei sinua kukaan unohda. Sinulla on nyt niin paljon parempaa ja niin paljon tärkeämpää puuhaa kuin blogi! Mutta siitä huolimatta on ollut kyllä riemu seurata ruokakuvien lisääntymistä Instagramissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vielä kun saisi ne ruokakuvat resepteineen sieltä Instagramista tänne ;)

   Poista
 2. Onnittelut suloisuudesta ja kiva kun palaat taas blogimaailmaankin!

  VastaaPoista
 3. Pysytään tietenkin. Heti kun elämässä on sen verran tilaa, että sinne mahtuu blogi, me olemme täällä! Kiitos viimeisestä oli opettavaista ja ennen kaikkea mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkäänpä, että tilaa blogille kyllä olisi vaikka kuin, mutten vaan osaa käyttää omaa vapaa-aikaani tarpeeksi tehokkaasti. Tänään sentään tsemppasin suorittamalla kauppareissun, ruuanvalmistuksen ja ruokien kuvaukset neidin aamupäiväunien aikana. Wohou.

   Oli kivaa nähdä ja kokata!

   Poista
 4. Onnea vaan voiton johdosta ,huomasinkin sen aiemmin.
  Ja ei olla unohdettu;selvääkin on että pieni tylleröinen vie sen suurimman osan ajasta.

  VastaaPoista
 5. Onnea voitosta - oli varmaan huikea ilta.
  Ja kyllä me lukijat täällä pysymme :-)

  Voi, minäkin muistan vielä sen hetken, kun ei ollut enää ruokarajoituksia ja ruoka jaksoi taas oikeasti kiinnostaakin. Että se ensimmäinen maksapihvi voikin maistua niin hyvälle ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ilta oli unohtumaton!

   Kieltämättä sushit, mädit ja haisulijuustot ovat maistuneet viime aikoina aivan erityisen hyviltä ;)

   Poista
 6. Tervetuloa takaisin ja onnea vielä kisamenestyksestä. Voitto meni juuri oikeaan osoitteeseen ja taisi siinä olla minullakin sananen sanottavana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle Outi siis aivan erityisen iso kiitos! :)

   Poista
 7. voi hyvä Mari, luulin jo kerran kommentoineeni! Sitä minä vaan, että oli ihana tutustua, ja vielä näin täydellisissä puitteissa.

  Hengähtelet nyt sielä rauhallisesti, kyllä se blogi alkaa kohta vetää puoleensa kun alkaa kaivata omaa aikaa....

  Vaikka on kyllä edelleen vaikuttunut siitä sun, miksi lapseni osaa syödä tuttipullosta jutusta, eli mikäpä minä oon neuvomaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nanna, oli kyllä ihan parasta tutustua viimein sinuunkin! Toivottavasti nähdään pian taas uudestaan VÄHINTÄÄN yhtä huikeissa merkeissä :)

   Heh, tässä juuri imetän ja naputtelen toisen käden sormilla tekstiä ruutuun. Haastavaa, muttei mahdotonta! :D Kyllä tämä siis tästä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...