perjantai 4. lokakuuta 2013

#TUPLAUUNI

Eräs ilta reilun kuukauden takaa oli kuin psykedeelinen uni: oli Akseli "TopChef" Herleviä,  White Trash Disease -blogin Nataa, Raakel Lignelliä, muiden ruokabloggaajien kanssa koettu kiivas kokkisota sekä kirsikkana kakun päällä Evan & Manun yksityiskeikka. Ja kaiken tämän pystyi niputtamaan yhteen hashtagilla #tuplauuni. Whaaaat?


Kyseessä ei kuitenkaan ollut uni, vaan Samsungin  Dual Cook jaettavan kiertoilmauunin - kansankielellä tuplauunin - esittelytilaisuus meille blogirinkiläisille. Ja se tuplauuni vasta olikin kuin unesta, sillä termillä tupla viitataan kykyyn kypsentää kahta eri ruokalajia samanaikaisesti haju- ja makutiiviisti kahdessa eri lämpötilassa.  Sanonpahan vaan, että vakuutuin. Voisin ottaa samanlaisen omaankin keittiöön helpottamaan monivaiheisten ruokien sekä useampien ruokalajien samanaikaista valmistusta. Kas näin se toimii:


Bloggaajatapahtuman lisäksi pääsin mukaan myös kamppikseen, jossa ideana oli tonkia omasta arkistosta pari sellaista reseptiä, jotka voisi valmistaa kätevästi yhtä aikaa Samsung tuplauunilla. Mieleeni tuli heti italialainen munakoisovuoka ja sen seurana tarjottava tuore focaccia, mutta maku- ja hajutiiveyden puolesta tuplauunilla luonnistuu myös pullan ja kalan yhtäaikainen paisto.


Ohjeet täällä ja täällä.


Vinkkaanpa vielä KILPAILUSTA, jossa onnekkain voi voittaa kyseisen tuplauunin itselleen. Kannustan myös vierailemaan Samsungin Facebook-sivuilla.
Yhteustyössä Samsung.


 Bloggaajatapahtumasta otett kuvat:  Satu Kemppainen.2 kommenttia:

  1. Whaaaat? Tunnelma tiivistetty erinomaisesti, Mari!

    VastaaPoista
  2. Wau mitä kuvia, mainiosti välittyy fiilis! Ja pullaa ja kalaa yhtä aikaa? Kuulostaa epäilyttävältä, mutta ihmeiden aikahan ei toki ole ohi... ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...