tiistai 27. lokakuuta 2015

ELOSSA!

Hei vaan!

Olen istunut tässä jo vartin katsellen tyhjää tekstikenttää ja miettien, miten tämän postauksen aloittaisin. Pää lyö tyhjää, vaikka nasevien latteuksien kuuluisi olla alaani. Blogitaukokohmelo! Pitikin pitää yli kolmen kuukauden breikki bloggaamisessa.

Pikakelaus heinäkuuhun. Jee, kesäloma! Teen kaikkea, kuvaan kaikkea, bloggaan kaikesta!  Tai sitten voisin pitää kesäloman mittaisen tauon blogista ja kirjoittaa kokemistani jutuista sen jälkeen? Joooo! Paitsi että oho, lomaltapaluun jälkeen raskaustesti herjasi kahta viivaa...

Ehdin makustella tulevaa uutta elämäntilannetta tasan viikon ennen kuin se alkoi. Yrjötti, yrjötti ja yrjötti! Heti aamusta yrjötti hammastahnan haju ja sen jälkeen wc-raikastimen lemu siinä pää pöntössä hengaillessani. Siis ihan kamala olo ja hajuherkkyys 24/7 ja puolitoista kuukautta jouduin ajamaan autoakin ikkunat auki, koska auton ominaisaromi kuvotti (saman ajan olin myös viehättävässä räkätaudissa, jonka pelkäsin jo jatkuvan maailman hamaan tappiin asti). Töistä selvisin vain nipin napin laattaa pidätellen, mutta iltaisin nuokuin kuin narkoleptinen ja sängyssä olin aina viimeistään kello yhdeksän. Ketään en jaksanut nähdä enkä mitään tehdä. Siis aivan ihana loppukesä ja alkusyksy!

Mitä tähän blogiin ja ruuanlaittoon sitten tulee, niin mallikkaasti olen osannut unohtaa koko harrastuksen. Mutta kyllä tämä tästä ja suunta on jo ylöspäin. Tänään raskausviikkoja taitaa olla 14+5 ja olo on jo paljon parempi kuin kuukausi saati kaksi sitten. Jotain joulukalenteripostauksiakin olen jo tehnyt varastoon ja paristi olen ihan jopa innostunut kokkaamisesta. Wohoo!

Tämän postauksen idea oli oikeastaan tulla vain nopeasti kertomaan, että hengissä ollaan ja bloggaaminen jatkuu. Ja hei, jos tässä kaikessa jotain hyvää on blogin kannalta, niin ainakin se, että ensi keväänä mulla on taas kunnolla aikaa blogata! ♥

Still alive!
 


18 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...