lauantai 30. marraskuuta 2013

BLOGIJOULUKALENTERI 2013


Enää yksi yö ja se on täällä!  Woop woop! Pumpkin Jamin blogijoulukalenteri jouluisine reseptiluukkuineen käynnistyy jo toistamiseen ja  huomisesta lähtien teitä piristää täällä joka aamu klo 7 ajastettu postaus (ainakin palavasti toivon näin, köh köh *puolet postauksista vielä tekemättä*).

Jos ette kuitenkaan malta odottaa edes siihen huomiseen, niin käykää kurkkaamassa viime vuoden joulukalenteria. Sieltäkin löytyy vaikka mitä ihana tuleville joulunalusviikoille :)


6 kommenttia:

 1. Mulla on jo kolme Webbikalenteria to read listalla. Serkkuni Meerin ihanasti kuvittama (laitan linkin blogiini), Vatsasekaisin tietenkin ja sitten ilman muuta tämä sun. Ehkä mäkin joskus saan aikaiseksi tehdä oman rouhean version. Vielä en uskalla... en kuitenkaan sais kaikkia päiviä päivitettyä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan myöskin innolla Riikan joulukalenteria. Omani jää sille saletisti kakkoseksi! Ja voi vitsit, ens vuonna nähdään sitten Kaikki äitini 24 joulureseptiä, eiks ni? ;)

   Poista
  2. Juu...ja jos en muuta keksi, päivitän sitten vaikka tuota eniten joulutunnelman tuovan asian edistymistä...eli kaappien siivousta :)

   Poista
  3. Vai meinaat sinä viettää joulun kaapissa ;). Mulla on kaappien siivous projektina vasta tammikuussa, kun pitäisi haalia muuttokuorma kasaan.

   Poista
 2. Ihanaa, joulukalenteri! Mullakin on, mutta ei Prinsessakeittiössä vaan www.tilkkuja.fi, käsitöiden ohella tosi paljon leivontaa luvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, sä teit sen! Täytyy laittaa Tilkkuja, herkkuja ja langanpätkiä lukulistalle. En sitä ole aiemmin seuraillutkaan, kun nuo käsityöt eivät ole ihan ominta alaa ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...