tiistai 5. heinäkuuta 2011

Vallilan syksy

Suosikkiprinttejäni valmistava Vallila palaa syysmallistollaan Takaisin Kotiin. Kävin kurkkimassa mallistoa Vallilan Kaksion puolella ja löysinkin viisi printtiä, joiden ostamista vastaan saan taas tapella itseni kanssa. Kerrassaan upeita!

Bulevardi Blue by Tanja Orsjoki

Jaffa1959 by Erik Bruun
Kirkonmäki Red by Tanja Orsjoki

Tour de France by Matleena Issakainen

BRIITTA-LIISA by Elizabeth Salonen

Näen jo Briitta-Liisan törkeän hienona pöytäliinana ja sinisen Bulevardin olohuoneessani, jossa tällä hetkellä somistaa terran väriset Bulevardit. Jaffa-kangas sopisi muutaman retroilevan ystäväni kämppään tai vaikka omaankin keittiööni, ja punainen Kirkonmäki muuten pelkistettyyn, mutta valkoista, mustaa ja punaista tunnustavaan työhuoneeseemme. Tour De France jatkaisi makuuhuoneemme maailmanvalloitusteemaa  kauniin harmaallaan sävyllään. ja kylllä sinne kelpaisi tuo kuvan karttapallokin.

Mitä te tykkäätte? Sykähdyttääkö mikään? Lisää  uuden malliston kankaita kuvina löytyy Vallilan Kaksio -sivustolta.

Kuvat: Vallilan kaksio


4 kommenttia:

 1. Jaffa olisi aivan ihana makuuhuoneessamme. Pinkki Bulevardi taas sopisi hyvin vierashuoneeseemme. Pitaapa tsekata, kun tulemme kuukauden paasta Suomessa kaymaan. Mistahan noita saa? Kodin Ykkosesta?

  VastaaPoista
 2. Hei tei!

  Itse olen ostanut kaikki Vallila-tuotteet aina tehtaanmyymälästä, mutta luulen, että Kodin Ykkösissä on sitten se seuraavaksi laajin valikoima.

  Sitä en sitten tiedäkään, koska tämä syysmallisto tulee myyntiin. Toivotaan, että ehditte saada omanne :)

  VastaaPoista
 3. Bulevardi on mieletön! Ranskaa tapaileva printti on ihana, mutta mites tuo teidän makkari! UPEA.

  Mun on ehkä pakko nyt linkittää se omaan postaukseen Vallillasta, kaiken kiitoksen ja kunnian isken kyllä teksteissä sulle :) Työskentelen arkkitehtitoimistossa ihan Vallilan päämajan vieressä ja mun on ehkä pakko mennä joku ruokis tsekkaan tarjonta... Apua.

  VastaaPoista
 4. ruusunen: Bulevardi on kans oma suosikkini kaikista Vallilan printeistä. Odotan niin paljon sitä päivää, kun pääsen hipelöimään näitä uutuuskankaita ihan omin käsin!

  Ja tattis makuuhuonekehuista. Alan itse kaivata sinne jo jotain uutta, mutta ehkä se "jotain" on sitten nuo uudet verhot (ja se karttapallo, jota oon yrittänyt kissojen ja koirien kanssa metsästää).

  Täytyykin tulla kurkkimaan, mitä olet postaillut :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...