perjantai 30. marraskuuta 2012

Sneak peek


Tip tap tip tap tipe tipe tip tap! Huomenna se alkaa!

Tämä blogi on ehkä vaikuttanut hieman hiljaiselta viime viikot, mutta se ei toki tarkoita sitä, etteivätkö liesi, kamera ja Blogger olisi käyneet kuumina kuin kakluuni täällä ruudun takana. Se on meinaan joulukalenterin aika ja voin nyt luvata, että saatte huomisesta lähtien aina jouluaattoon asti joka aamu kello seitsemän yhden uuden (jouluisen) reseptipostauksen! (Siis mikäli Bloggerin ajastushommiin on luottamista. Minähän en konkreettisesti nouse seitsemältä julkaisemaan teille yhtikäs mitään, härreguud).

Eli joulukuu saa nyt tulla! Ja ainakin minä olen tästä tosi tosi innoissani! :)


Ps. 24 yötä jouluun!


17 kommenttia:

  1. Jeeeee!!! Ihania kuvia! Ja muutenkin, reseptikalenterit on mun suosikkeja.

    Meillä alkaa muuten kanssa huomenna jo traditioksi muodostunut joulukalenteri blogissa, tervetuloa kurkkimaan sinnekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa vaan kävinkö lukemassa läpi kaikki teidän aiemmat joulukalenterit sillon, kun ryhdin tätä omaani suunnittelemaan. Olette mun esikuvia! Ja tottakai tulen kurkkimaan :)

      Poista
  2. Ihan mahtavaa! Nyt on kaks blogikalenteria luettavana, odotan innolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjaa, että joulukuun ensimmäinen on jo huomenna. Tätä olen meinaan itsekin odottanut :)

      Poista
  3. Hieno juttu ja kuvat mahtavia jo tuossa sneek peekissä:)

    VastaaPoista
  4. Ihana idea ja noiden kuvien perusteella täällä ainakin odotetaan innolla tulevaa! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa! Jee!

    VastaaPoista
  6. Hyvältä näyttää, innolla odotan huomista! Ja kisupiparimuotti lämmitti kovasti mieltä näin kahden kissan palvelijana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kisumuotti on (ainakin toistaiseksi) ihan vain korttiaskartelupuuhiin, sillä vaikka jouluhörhö olenkin, niin perinteisistä pipareista en niin välitä.

      Poista
  7. Enkä minä nouse niitä seitsemältä lukemaan ;-) Mutta odotan innoissani. Hienoa, Mari ja mukavaa joulunodotusta jouluihmiselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehhee, en pakota! ;) Ajattelin vain, että eikös joulukalenterin idea ole se, että sen voi "avata" aina aamulla herätessään. Vaikka sitten heräisikin myöhemmin.

      Jouluihminen kiittää! :)

      Poista
  8. Alkaako joulukuu jo huomenna ? Miten taas kerittiin sinne saakka ilman, että ehdin edes huomata. Kivaa kuitenkin, että huomenna jo saa katsella kalenteribloggauksia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO ALKAA! Tai siis tänään! Täytyy kyllä myöntää, että oon tehnyt tätä kalenteria niin innolla, että kuunvaihde yllätti vähän itsenikin. Ensimmäistä kertaa en esimerkiksi pysty avaamaan nyt suklaakalenterin luukkua, koska en kertakaikkiaan muistanut hankkia sellaista.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...