tiistai 16. huhtikuuta 2013

8 things

Sain haasteen paljastaa 8 turhaa tai tärkeää faktaa itsestäni. Näitä on ollut ennenkin tässä blogissa ja saatan joissakin kohdissa jo toistaakin itseäni, mutta nämä tulivat joka tapauksessa mieleeni:
 1. Olen koukussa OC:n täydellisiin naisiin. Pahasti.
 2. Ruokablogeista lemppareitani ovat Kokit ja Potit, Vatsasekaisin Kilinkolin ja Fanni ja kaneli.
 3. Olen perusluonteeltani vähän ujo hiljainen, etenkin isossa porukassa. Luulen, että minuun tutustuu parhaiten keskustelemalla ihan kaksin kesken.
 4. Olen hakenut jo kahdesti Ravintolakoulu Perhoon, mutta kumpanakin kertana elämässä on tullut eteen jotain muuta. Mut khyl mää sinne viel' meen! Olen kuitenkin halunnut opiskella jo yläasteelta asti itselleni kokin tutkinnon, vaikken edes tiedä, mitä sillä tekisin.
 5. Raskaus ja nyttemmin äitiys on villinnyt minut leipomaan! Voisin olla koko ajan vääntämässä muffinsseja, kakkuja ja pullaa ja mitä näitä on. Saattaa kuulostaa ihanalta innostukselta, mutta sitä se ei ole, jos ensin yrittää pitää ruokavalionsa kurinalaisena raskausdiabeteksen takia ja sen jälkeen päästä muuten vaan eroo liian suureksi kasvaneesta elopainosta. Onko olemassa laihduttavia leivonnaisia?
 6. Äskeisestä tuli mieleeni, että olen laihtunut nyt yli kolme kiloa kolmessa viikossa pelkästään sillä, että syön 3-4 tunnin välein! Tavatonta!
 7. Olen koukussa TasteSpottingiin ja olen bookmerkannut sitä kautta lukuisia reseptejä, joita en kuitenkaan muista koskaan kokata. Mutta siis paras food porn -sivusto ikinä!
 8. Söin elämäni ensimmäisen macaron-leivoksen pääsiäisenä Chez Dominiquessa. Ei hullumpaa, vaikka kauan se ottikin.

8 kommenttia:

 1. Minäkin olen pallotellut ajatusta Perhosta. Sääli, ettei niillä ole aikuislinjaa. Jotenkin ajatus yläkouluikäisten kanssa opiskelusta työntää luotaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelen jotenkin niin, että tässä iässä opiskelemaan lähdetään jo itse oppimisen takia, ei hankkimaan ystäviä :). Mutta kieltämättä sama on käynyt mielessä. Roihikan amiksessa on muistaakseni aikuispuolikin ja sekin on ihan varteenotettava vaihtoehto... sitten joskus.

   Poista
 2. Kiitos, niiaus ja niksautus lempparikunniasta! Olen otetta! Jee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollappa hyvä vaan. Ihan syystäkin teikää kehun :)

   Poista
 3. foodgawker on vielä parempi "blogigalleria" minusta, parempi haku ja omat kansiot sun muuta:) Mutta Tastespotting oli alussa minunkin suosikkini, kun noihin löysin. Osin samat blogithan niissä pyörii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Ei enää yhtään koukuttavaa ruokasivustoa kiitos :D.

   Ei vais, täytyy käydä tsekkaamassa tuo foodgawker. Kiitos vaan vinkistä.

   Poista
 4. Täällä ihan punastellaan moisesta kunniasta! :) Kiitos!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...