keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Uusi blogi!


Tättärää! Nyt siitä voi jo puhua! Aloitan upouuden ruoka- ja mammablogin Mini Pumpkinin Vauva.fi:ssä! Blogista löytyy jo tautisen hyvä kaalipata ja ihan killeri papu-avokadosalaatti, mutta tulevaisuudessa paino on myös vauvan ruokailussa ja siihen liittyvissä tavaroissa, kulttuurissa ja kasvatuskysymyksissä. Saa käydä kurkkimassa nyt ja jatkossakin :)


10 kommenttia:

 1. Oikein paljon intoa ja iloa uuteen blogiin!

  VastaaPoista
 2. Loppuuko tämä nykyinen blogi uuden myötä? Onnea uuteen! :)

  VastaaPoista
 3. En oikein tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Blogisi on ollut oikein hyvä. En ymmärrä että haluat pilata sen alkamalla kirjoittamaan saitille jossa (erityisesti vauva.fi keskustelut) tunnetusti osallistujien älykkyysosamäärä on pienempi kuin vauvan kengännumero. Harkitse nyt vielä kerran jookosta? Anteeksi että sanoin asian näin suoraan mutta sun blogisi ansaitsee paremman foorumin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mini Pumpkin ja Pumpkin Jam ovat kaksi eri blogia eikä tämä nykyinen täällä ole muuttamassa (eikä toivottavasti muuttumassakaan) yhtään mihinkään. Olin aikeissa joka tapauksessa perustaa vauva-aiheisen kakkosblogin heti Viljan kasvettua soseikään ja tässä nyt kävi vaan näin - minun mielestäni vieläpä aika onnellisesti. Pidän itse Vauva-lehdestä enkä seuraa kyseisen sivuston foorumeja. Sinulla toki on oikeus mielipiteeseesi :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...