torstai 13. kesäkuuta 2013

Kun Piña Colada meni pakkaseen...


Alkaneen kesän paras hankintani on ehdottomasti ollut mehujäämuotit. Niissä on syntynyt jo hippijäätelöä ja nyt ihanaa piña colada -jäätä. Myös seuraava jäätelöpuikkokokeilu kutkuttaa jo takaraivossa. Toivon mukaan saatte lukea siitä jo viikonloppuna!


PIÑA COLADA -MEHUJÄÄPUIKOT (5-6 puikkoa riippuen muottien koosta)

 

100 g tuoretta ananasta paloiteltuna TAI 1 tölkki ananaspaloja anansmehussa
1 appelsiinin mehu TAI purkkiananaksen mehu
2 dl kookosmaitoa
tujaus rommia TAI muutama tippa rommiaromia 

 Laita ananas, mehu ja kookosmaito blenderiin ja aja tasaiseksi. Mausta hömpsäyksellä rommia tai muutamalla rommiaromitipalla. Tarkista maku.

Kaada seos mehujäämuotteihin ja anna jähmettyä pakkasessa. Valmiit mehujäät saat irti muoteistaan valuttamalla hetken kuumaa vettä muottien päälle.

12 kommenttia:

 1. Mistä löysit muotit? Oon yrittänyt pari kesää etsiä sellaisia järkeviä ja löytänyt vaan jotain yhden kappaleen silikonisukkia -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Citymarketista löysin sellaisia neljän jäätelöpuikon muotteja :)

   Poista
 2. Et kommentoinut miltä maistui verrattuna juotavaan versioon. Oliko ihanaa? Täytyykö lenkkeillä alkoon ja pistää blenderi pöyrimää ??? Tv. Heinisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, piña colada on alkoholidrinkki ja tämä vain mehujää, mutta kyllä sen tutun ihanan ominaismaun tunnistaa :). Sitä jäin jälkeenpäin miettimään, että rommiaromilla maun saisi viilattua paremmin autenttiseksi. Itse käytin rommia, enkä raaskinut laittaa sitä kovinkaan paljon.

   Poista
 3. NAM! mä en kestä näitä jäätelöpostauksia, kun pitää heti lähteä kauppaan hakemaan jäätelöaineksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. Seuraava jäätelöpostaukseni vasta pakottaakin kauppareissulle. Yritän ehtiä blogata sen jo huomenna!

   Poista
 4. Ihana tuo kuva!:) Pina colada on hyvää. Meillä sitä tehdään ihan juomana tai sitten pirtelönä, ja olenpa joskus kakunkin tehnyt. Nyt pitääkin kokeilla sitä mehujäänä, kun silikoninen jäätelöpuikkomuottikin on, muttei ole tullut käytettyä. Kiitos hyvästä ideasta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piña coladasta tulee minulle niin mieleen 1½ vuoden takainen Sri Lankan matka, jossa kyseitä juomaa tuli nautittua valehtelematta joka päivä ;). Ihan taivaallinen juoma, mutta toimii minusta näin mehujäänäkin :)

   Poista
 5. O-ou. Nytkö mun pitää lähteä ostamaan tuollaiset muotit? :)

  VastaaPoista
 6. Minunkin pitää ilmeisesti ostaa tuollaiset muotit. Sen verran houkuttelevia ohjeita joka toisessa ruokablogissa nyt kesällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitää! Mulle muoteista on tullut melkein huumetta. Päässä surraa jo monen monta eri makuista mehujääviritelmää! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...