torstai 3. toukokuuta 2012

Toukokuun ruokahaaste

Uijui! Menitte sitten äänestämään omenakurkkusalsataconi huhtikuun ruokahaasteen voittoon! Kiitos ja kumarrus! Palkintoni siitä olkoon uusi ruokahaaste, jonka aiheeksi valikoitui tämän sushi-himoisen suosikkimauste, iki-ihana inkivääri.

 Kuva: Google

RUOKAHAASTEEN SÄÄNNÖT:

Ruokahaasteeseen voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt, blogin ei siis tarvitse olla ruokablogi. Osallistua voi vain yhdellä ruoalla per blogi ja ruoassa on käytettävä inkivääriä. Jos haasteruoan resepti ei ole itse keksitty, on kohteliasta mainita ohjeen alkuperä.

Haasteeseen ilmoittautuminen tapahtuu 3.-24.5.2012 välisenä aikana. Myös haastepostauksen tulee olla julkaistu tuolla jaksolla. Haastepostauksen osoite (URL) ilmoitetaan kommenttina tähän kirjoitukseen. Haasteeseen osallistuessaan bloggaaja antaa luvan myös lähetetyn linkin takaa mahdollisesti löytyvien kuvien käyttöön ja niiden koon muuttamiseen haasteruokien yhteenvedossa.

Haasteeseen määräajassa ilmoitettujen ohjeiden yhteenveto julkaistaan 26.5.2012, jolloin alkaa myös äänestys. Kisan järjestäjänä en osallistu äänestykseen enkä varsinaiseen kilpailuun.

Äänestysaika päättyy 30.5.2012 ja voittaja julkistetaan 31.5.2013. Toukokuun 2012 ruokahaasteen voittaja järjestää kesä-heinäkuun 2012 ruokahaasteen, joka perinteitä kunnioittaen on siis kahden kuukauden pituinen taisto.

Voittajan tulee julkaista uusi haaste blogissaan viimeistään 5.6.2012. Jos näin ei käy, järjestelyvastuu siirtyy toiseksi tulleelle, sen jälkeen kolmanneksi sijoittuneelle jne.

Lycka till!

EDIT: Jos kommentointi ei Bloggerin takkuilun takia onnistu, voit osallistua haasteeseen myös sähköpostitse. Osoite on vanha tuttu kurpitsamoska(a)gmail.com.21 kommenttia:

 1. Ooh,inkivääri on suosikkejani!Onnea voiton johdosta Mari!

  VastaaPoista
 2. Oi, Yaelian vei sanat suustani - inkivääri on ihana mauste! Hyvä haasteaihe, mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea siitä syntyy.

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajalle!
  Inkivääri on minunkin suosikkini!

  VastaaPoista
 4. Onnea voitosta!!
  Mielenkiinnolla jään seuraamaan ehdokasreseptejä, sillä inkivääri on jäänyt jotenkin vieraaksi itselle.. Ehkä en ole osannut kokata siitä oikealla tavalla tai jotain. Siitä on tosin pitkä aika kun sitä olen käyttänyt mihinkään, joten korkea aika olisi taas antaa inkiväärille mahdollisuus :)

  VastaaPoista
 5. Tarkentava kysymys: loppuuko ilmoittautumisaika silloin, kun päivämäärä 24.5. muuttuu päivämääräksi 25.5. vai loppuuko se jo 24 tuntia aikaisemmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmoittautuminen loppuu 24.5 klo 23:59.

   Poista
 6. Sekotin päivähommat :)

  Mietin pääni puhki jotain kekseliästä ja jännää mutta mitään ei tullut mieleen, teen klassista ja tylsää

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille onnitteluista! Mielenkiintoista nähdä, millaisen inkiväärireseptisadon tämä haaste lopulta kerää! :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi8/5/12 22:55

  Kotitalouskerho lähtee rohkeasti mukaan intialaisilla inkiväärikatkaravuilla http://kotitalouskerho.wordpress.com/2012/05/08/intialaiset-inkivaarikatkaravut/

  Kiitokset hienosta aiheesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Ensimmäinen kisaaja kehissä :)

   Poista
 9. Inkivääristä saa vaikka mitä superihanaa! Mutta juuri äsken hoksasin tehneeni jotakin , jota en ollut aikaisemmin tehnyt ja huomasin, että tällähän voi osallistua tännekkin!

  http://kaikkiaitinireseptit.blogspot.com/2012/05/inkivaari-punajuurimuffarit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, kuulostaapa ja näyttääpä hyvältä! Tervetuloa mukaan haasteeseen :)

   Poista
 10. Les Deux Grenouilles joins the competition with Crème Anglaise de Citronelle et Gingembre gratinée

  http://les-deux-grenouilles.blogspot.com/2012/05/foodchallenge-mai-2012.html

  VastaaPoista
 11. nyt taitaa vihdoinkin kommentointoi toimia minultakin, joten hävikistä herkuiksi teemalla toukukuun ruokahaasteeseen inkivääripotkalla osallistuu herkkusuun lautasella.
  http://lautasella.blogspot.com/2012/05/havikista-herkuksi-inkivaarinen.html

  VastaaPoista
 12. http://millibaari.wordpress.com/2012/05/12/intialainen-kasviscurry-ja-mummoni-valurautapannujen-debytointi/

  Tuolta löytyy oma ohjeeni, eli helppoa ja takuuvarmaa, lihatonta, viljatonta ja maidotonta "intialaista" kasviscurrya inkiväärillä maustettuna.

  VastaaPoista
 13. Hei! Cebicin keittiö osallistuu ruokahaasteeseen alla olevan reseptin mukaisesti.

  http://cebic.vuodatus.net/blog/3222888/ginger-ale-cebicin-tapaan/

  VastaaPoista
 14. Hayley's Cuisinen uunista putkahtivat ulos herkulliset, inkivääristä potkua hakevat, mangomuffinit. Pieniä mutkia tosin oli matkassa... mutta ehdottomasti plussan puolelle päästiin kuitenkin! :D

  VastaaPoista
 15. sain itekin jotain aikaan, baboja. tällä kertaa ei mitään sekoilua

  VastaaPoista
 16. Ooh miten herkullisen kuuloisia reseptejä täällä jo on! :) Kärähtäneet osallistuu inkiväärivinaigrettella kesäisen grillilohisalaatin kyljessä: http://karahtaneet.blogspot.com/2012/05/lohisalaatti-grillista-ja.html

  VastaaPoista
 17. Inkivääri on Heleeninkin herkkua; tällä kertaa karamellisoitujen inkivääriperunoiden muodossa.

  VastaaPoista
 18. Kivistössä tehtiin sopivasti inkiväärisimasta aikuisten mehujäätä! http://www.lily.fi/juttu/moscow-mule-mehujaa

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...