perjantai 3. joulukuuta 2010

Uusi alku


Testing. Testing. Kuuluuko? Testing.

Uusi alku. Oli niin sanotusti pakko nollata jo oman motivaationkin tähden. En nimittäin tiedä, mitä tuossa syksyn aikana konkreettisesti tapahtui, mutta tuo vanha blogi alkoi suoranaisesti ahdistaa. Koko ruokablogiformaatti ahdisti. En tuntenut enää mitään intohimoa jaaritella ruuista, jakaa reseptejä ja ottamiani kökköjä kuvia, kun oma mielenkiinto oli kuitenkin ihan muunlaisissa blogeissa.  

Niinpä päätin, että vanha blogi oli kuopattava ja uusi aloitettava. Hieman ajattelin myös laajentaa aihepiiriä ihan-mihin-tahansa-muuhunkin kuin ruokaan, kuten sisustamiseen ja kotimeininkiin muutenkin. Ei sitä ruokaakaan tietenkään pidä unohtaa, mutta en ehkä pidä tätä sivustoa enää niin hanakasti reseptikirjana kuin aiempaa. 

Saas nähdä, mitä tästä tulee, mutta ainakin oma fiilikseni on katossa :)

xxx
Mari

Ps. Blogin ulkoasu ym. muovautuu ajanmittaa.

17 kommenttia:

 1. Uusiutuminen on aina hyvästä! Itselläkin bloggausinnostus kohosi taas ihan uusiin sfääreihin, kun sai blogin ulkoasun uusiksi (tosin ajanpuutetta se ei poistanut mihinkään!)

  Muutkin kuin resepteihin liittyvät höpinät on aina tervetulleita - jään mielenkiinnolla odottamaan mitä tuleman pitää :)

  VastaaPoista
 2. Minä ainakin seuraan perässä *heilutus*

  Omega_h

  VastaaPoista
 3. Jee! Heti listalle. :)

  VastaaPoista
 4. Elina: Niinpä! Takataskussa on jo useampi postaus ja -idea, mikä on aika villiä, koska niitä ei ollut koko syksyn aikana yhtään. Toivon, että tähän blogiin olisi aikaa myös panostaa, sillä edellinen jäi vähän syyskiireiden jalkoihin.

  Heli ja Noora: Ihanaa, kun noin seuraatte perässä :)

  VastaaPoista
 5. onnea uuteen kotiin!

  oon itekin miettinyt, mistä löytyisi intoa. kai pitäisi vain kirjoittaa siitä, mistä haluaa kirjoittaa, eikä rajoittaa itseään niillä teemoilla, joista on joskus 3 vuotta sitten kuvitellut riittävän sanottavaa loppuiäksi.

  VastaaPoista
 6. Liina: Thänks! Ja olen samaa mieltä. Liika rajoittaminen syö mielikuvitusta ja tappaa lopulta mielenkiinnon niihinkin aiheisiin, joista blogiin piti alunperin kirjoittaa. Ja kolme vuotta on aika pitkä aika säilyttääkseen mielenkiinnon yhtään mihinkään harrastukseen, saati yhdestä teemasta kirjoittamiseen.

  VastaaPoista
 7. Jeah, messissä ollaan täälläkin ja hienolta näyttää. Itsekin kaivauduin siitä motivaatiokuopasta, tiedän miltä tuntuu. Ei vaan ollut mitään sanottavaa... Rennoin rantein eteenpäin, ei turhia paineita postaamisesta. Hauskaahan tämän pitää olla. :)

  VastaaPoista
 8. kaikki muukin kuin ruokaan liittyvä kiinnostaa paljonkin :) tykkään kovasti tyylistäsi! vegaanijutut on myös aina plussaa ;)

  VastaaPoista
 9. Tusla: Nimenomaan, rennoin rantein :)

  Anonyymi: Kiitos! Yritän tehdä myös vegaaniruokia, mutta viime aikoina olen kokannut melkein pelkästään vain vanhoja juttuja. Tosin nytpä saisin tästä uudesta blogista hyvän syyn postata niitä uudestaan pienillä muokkauksilla.

  VastaaPoista
 10. Jes ihanaa blogspot ja RSS-syöte! LJ on niin passé kun sitä ei saa kätevästi selaimensa kulmaan josta vilkaista uudet postaukset.

  Eli perässä laahataan! :)

  VastaaPoista
 11. Suvi, kiva kuulla, että perässä tullaan :). Tosiaan, kyllä tää blogspot taitaa olla kaikista lukijaystävällisin. Tällä itse blogaajalla on vaan vielä hieman opeteltavaa...

  VastaaPoista
 12. Onnea uuteen blogiin, vaikuttaa hurjan kivalta!

  Samaistun fiiliksiisi ainakin osittain - itsekin inhosin vanhaa blogiani loppuvaiheessa syvästi, mutta nyt on taas kiva bloggailla :) ei näistä hommista kyllä kannata turhia paineita ottaa, tai tekemisen ilo menee takuuvarmasti.

  VastaaPoista
 13. Sanna, kiitos kaunis :). Nahanluominen tekee siis selvästi terää tässä harrastuksessa. Itseäni vapauttaa hurjasti tieto, että "voin" nyt blogata muustakin kuin vain ruuasta. Etenkin, kun takana on parin viikon kausi, jolloin olen vähän epäonnistunut kaikissa kokkailuissani.

  VastaaPoista
 14. Hei,
  Ole seuraillut vanhaa blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti toki ruuan, mutta myös kirjoitustyylisi vuoksi. Itselläni on sekablogi, koska sitähän elämä on, kaikkea paljon ja välillä ei mitään. Onnea siis uudella polullasi! Kirjoita mistä milloinkin parhaalta tuntuu, sellaisia blogeja on kaikkein hauskinta lukea!

  VastaaPoista
 15. Anonyymi8/8/12 22:17

  Moi,
  olin bookmarkannut vanhasta blogistasi punajuuri-vuohenjuustorisoton, mutta nyt sivustoa ei enää ole :( Onko mahdollista saada resepti näin jälkikäteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva kun muistutit tuosta risotosta :). Teen risottoa tässä joku päivä ja postaan uusin kuvin, ok? Mutta jos et malta odottaa, niin voin meilatakin sen. Lähetätkö siinä tapauksessa meiliä ensin osoitteeseen kurpitsamoska@gmail.com.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...