perjantai 14. tammikuuta 2011

Piter 2010

Jos kaikki on sujunut nappiin, olen juuri tällä hetkellä jossakin niistä Berliinin lukuisista ihanista aamiaispaikoista syömässä napaani pinkeäksi. Tänne ajastin kuitenkin kuvamuistoja viime elokuiselta Pietarin visiitiltä. Uuh, reissukuumetta! Kaupunki oli tuolloin kuin sauna (lämpötila huiteli jossain +30 ja +36 välillä) ja aikaa ja energiaa kaiken sisäistämiseen liian vähän, joten tuonne on pakko palata vielä joskus. Ihan jo kaikkien niiden  kehuttujen ravintoloidenkin takia, joissa yhdessäkään en käynyt.

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihania kuvia!! Voi ja matkakuume tarttuu...

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti kaikki on sujunut vähintäänkin suunnitelmien mukaisesti Berliinissä! Mäkin tahtoisin sinne joskus...

  Pietarissa ois kiva käydä uudestaan, jos mukana ois joku joka tajuais jotain kielestä.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! Ja oot kyllä tosi kivannäköinen :)

  Muakin kiinnostaisi Pietari. Se voisi olla kiva yllätysmatka poikaystävälle pitkän viikonlopun verran syksyllä. Venäläinen keittiö kiinnostaa ja georgialainen jopa vielä enemmän.

  VastaaPoista
 4. Kiitän ja kumarran :)

  Pietari oli hieno kaupunki, mutta viisumisekoilujen takia sinne on hieman haasteellista reissata pidemmäksi aikaa. Tai ainakin pitää nähdä hieman vaivaa. Kielimuuri paikallisten välillä on kyllä harmillisen korkea, sillä VenäkälläKIN dubataan. Ruokakulttuuriin kuuluvat blini-pikaruokalat vähän hämmensi. Etenkin kun niistä Hesen kaltaisista paikoista sai myös rosollia ja suomalaista kalakeittoa :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...