tiistai 11. tammikuuta 2011

Lempikuosi


On iso vääryys, etten voi sisustaa lempikuoseillani koko asuntoa ilman, että kotini alkaa muistuttaa sirkustelttaa.  Joku toinen varmaan toteaisi sen olevan onni.  Vallilan Bulevardin ja Marimekon Siirtolapuutarhan lisäksi olen nimittäin rakastunut palavasti Marimekon Räsymattoon. Katsokaa nyt tätäkin pöytäliinaa! Onko hyväntuulisempaa ja pirteämpää kangasta olemassakaan? (Jos on, niin älkää jumankauta kertoko niistä! Kirjavuus on jo tarpeeksi läsnä tässä huushollissa)5 kommenttia:

 1. Toi on kyllä ihana kuosi. Raaskisimpa ostaa!

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä muiden Marimekon kankaiden tapaan sikahintasta joo. Itkin verta ja syljin pääkalloja, kun T lorautti sille heti ensimmäisellä käyttökerralla punaviinit. Tuomaksen onni, että tahrat lähtivät pesussa!

  VastaaPoista
 3. Joo, siinä toinen ongelma pöytäliinojen suhteen - mulla on kaapit täynnä ihania vanhoja kirppisliinoja ja Marimekko-kankaita, jotka kaikki ovat tätä nykyä täynnä rasvatahroja! Luulen että en vaan hallitse pyykinpesun niksejä.

  VastaaPoista
 4. Mä ihailin tuota myös, täydelliset värit ja kuvio <3 Meijän pöytä on niin kulunut, että pöytäliina vois tehdä ihmeitä. Mutta sen verran kyllä sikaillaan, että pitäis varmaan hommata lasilevy liinan päälle niinku jossain Rossossa.

  VastaaPoista
 5. Hahaa, semmonen lasitaso olisikin kätsä! :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...