keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kreikan meri, meri Kreikan

Kun ihminen vaihtaa lennosta Barcelonaan suunnitellun kesälomareissunsa Kreikan pakettimatkaan, tietää olevansa keski-iän kynnyksellä tai ainakin nuoruutensa ehtoopuolella. Tai sitten raskaana. Saattoi nimittäin olla, että juuri alkukesän olot sytyttivät suuremman kaipuun turkoosin veden äärelle kuin hektiseen ja helteiseen miljoonakaupunkiin, ja hyvä niin. Viikko Kreikan Pargassa, maan luoteisrannikon pikkukylässä oli just hyvä!


Lyhyt ja ytimekäs kuvailuni kohteesta: luonto oli henkeä salpaava (villidelfiinejä! turkoosia vettä!), ruoka keskinkertaista, ilmasto KUUMA, retket Paxokselle ja lähiseuduille viikon suola ja snorklata pystyi. Pakettiloman luonteeseen ei kuuluu villit seikkailut, kulttuurishokit ja uniikit elämykset, joten en aio edes yrittää koota kattavampaa matkapostausta. Pari kuvaa riittäköön.


Semmosta siellä. 

11 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä noita maisemia on mukava muistella :)

   Poista
 2. Parga mahtaa olla noista Kreikan pakettipaikoista melkein ainoa, josta en ole kuullut juurikaan pahaa sanaa. Ja maisemat on ainakin ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut ihan samaa! Vaikka turistipaljouden takia sieltäkin kyllä löytyi ne ei-niin-kivat turismipiirteet (mm. heikko hinta-laatusuhde joissakin ruokapaikoissa).

   Poista
 3. Been there and liked that! Tosin visiitistäni on jo muutama vuosi vierähtänyt, silloin se oli rauhallinen pikkukylä jonka ravintoloissa mummelit kokkasi. Ja ihanat kirkkaat vedet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt sen on sitten löytänyt aika moni keskieurooppalainen lomailijakin :D. Kylästä löytyi nykyään mm. meksikolainen ja kiinalainenkin ravintola (muttei sentään brittibupia!) ja iltaisin kylän kujat olivat tupaten täynnä lomailijoita. Tosin lomailimme pahimman turistisesongin aikaan. Jonain muuna ajankohtana olisin varmaan tykännyt paikasta vieläkin enemmän :)

   Poista
 4. Ihania kuvia, Mari! Tulee ihan mieleen viime kesän Lefkaksen reissu, mutta siellä ei kyllä nähty delfiinejä.. :( Kohta sitten aletaan suunnitella sitä perhelomaa Kanarialle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Jotain reissusuunnitelmia olen jo päässäni pähkäillyt ensi vuodelle. Kattoo sitten, mihin sitä pystyy. Onneksi sylilapsen kanssa on kuulemma helppo matkustaa :)

   Poista
  2. Me kokeillaan sitä reissaamista jo maaliskuussa.. Onneksi on lisäkäsiä paljon mukana :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...