tiistai 22. helmikuuta 2011

Sen seitsemän asiaa

Noora ihana oli jakanut jo kuukausi takaperin Pumpkin Jamille tyylikkään tunnustuksen. Kiitos kaunis! Otan vastaan palkintoon liittyvän haasteen ja listaan itsestäni seitsemän faktaa siitäkin huolimatta, että olen harrastanut näitä jo, noh, aika paljon. Piru, tunnette minut pian paremmin kuin äitini!


1. Kukoistan vihreänä kateudesta Jaanalle, joka on ihan oikeasti käynyt kaikissa Helsingin vähänkin kiinnostavimmissa ravintoloissa sekä maistellut läpi niiden jokaisen menuun (tähän hän todennäköisesti tulee ja vastaa, että ENKÄ OO).

2. Huhtikuussa koittavan Sisilian lisäksi haluan matkustaa vielä tämän vuoden aikana ainakin toistamiseen Berliiniin, 700 pubin kaupunkiin Edingburghiin ja mahdollisesti jonnekin kauemmaksikin, kuten Kuubaan tai Souliin. Ja sattumoisin Kaliforniakin on ruvennut kiinnostamaan vanhaa Beverly Hills 90210 ja OC -fania

3. Innostuin pari viikkoa sitten ihan uudella tavalla zumbasta, sillä huomasin saavani sillä rytkytyksellä selkäjumit pois, kivan hien pintaan ja hymyn pyllyyn. Muutenkin tanssilliset liikuntamuodot ovat miellyttävimpiä minulle.

4. Ja siitä puheenollen: säännöllisen liikunnan paras puoli on mielestäni se, että saa ja voi syödä enemmän!

5. Seuraavat huonekaluostoksemme on jo päätetty: tukevampi valkoinen ruokapöytä ja uusi, toimivampi Tv-/mediataso. En haluaisi sortua taas Ikeaan, mutta kun niihin eniten himoitsemiini Vepsälän kalusteisiin ei ole oikein varaa. (Tämän voi myös tulkita niin, että priorisoin kuitenkin esim. matkustelun huonekalujen edelle)

6. Syön härskisti kalaa, kuorittuja rapuja ja tölkkisimpukoita, mutta kaikki muut merenelävät ovat vähän ongelmallisia. Etenkin kuorimattomat kokonaiset ravut ällöttävät jalkoineen päivineen ja kerran Saksassa jätin pizzan syömättä, koska en kestänyt siinä olleita pieniä mustekaloja mini-lonkeroineen.

7. Olen pahin säästä valittaja, jonka tunnen. Tosin tänään Uuden Seelannin järistystuhokuvia katsellessa kävi mielessä, että ehkä sitä sittenkin asuu mielummin kylmässä kuin järistysvaara-alueella.

Haluan tällä kertaa suosia tuttuja ja jaan tunnustuksen Turkuun Saanalle ja Jannalle, sekä Helsinkiin Sarille.

Ja seuraavaksi rupeankin sitten valmistamaan bataatticurrya. Tänään on hyvä tiistai! :)

3 kommenttia:

  1. urheilun ehdottomasti paras puoli on se että voi syödä enemmän :D eilen just juoksumatolla laite kertoi että 300 kcal oli lähtenyt, joten siinä juostessa kuola valuen tuli mietittyä että mitäs hyvää ruokaa sitä illalla söisi...

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: sanos muuta :D.

    Jaana: ootpas!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...