maanantai 7. helmikuuta 2011

Väriläiskiä parvekkeelle

Insinöörin olematon ammattiylpeys lipsuu nyt wannabe-graafikon puolelle, mutta voisiko näistä Pantonen mehukkaan värikkäistä tuoleista olla potentiaalia parvekekalusteiksi? Sanokaa JOO, koska muuten pyöräytän pari pulleaa kyyneltä pelkästä pettymyksestä. Haluan noi!


Parvekekalusteet tulivat mieleeni viikonloppuna, jolloin todistin odottamatonta ilmestystä: parvekkeemme betonilattia pilkottaa kuukausia ikuisuuksia kasvaneiden lumikinoksien seasta. Jee, kevät tulloo!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! Mäki haluun! Tietty ihan sikakalliit eikä mul oo varaa, mut kaikkee saa kuulema haluta.

  VastaaPoista
 2. Hinnat pyörivät käsittääkseni sadassa eurossa/kpl. En tosin ole jaksanut edes selvittää, mistä näitä saa. "Takatalvi" vähän masensi :D

  VastaaPoista
 3. Ooh, no onhan noi nyt ihanat! Oispa parveke... :)

  VastaaPoista
 4. Eikö vain olekin! Mulla on ensimmäistä kertaa ikinä parveke ja se lähinnä stressaa, sillä en tiedä yhtään, miten sen sisustaisin :)

  VastaaPoista
 5. Hulluna vaan kesäksi yrttejä ja kukkia, niin se on siinä! :) Ja tietty noi ihanat pantonin tuolit ;) ja pikkupöytä aamupalahetkiin, oi vitsit!

  VastaaPoista
 6. Hih, niinhän se menee :) Meillä pientä haastetta parvekkeen sisustamisessa aiheuttaa kuukausi sitten asennetut kissaverkot, joihin oma silmäni ei ainakaan vielä ole tottunut. Näyttää lähinnä hamsterin häkiltä. Toivottavasti kesä ja kasvit tekevät siitä viihtyisämmän :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...