lauantai 7. tammikuuta 2012

Vuoden paras etuseteli

... on EatHelsinki 2012 -kirja. Ainakin pääkaupunkiseudulla asuvalle foodielle. Viime vuonna en sitä huomannutkaan hankkia, mutta tämän vuoden painoksesta suunnittelin ottavani irti kaiken ilon ja hyödyn!


Kirja on jatkoa Tukholmassa kuusi vuotta sitten syntyneelle ja neljä vuotta sitten Helsinkiin rantautuneelle konseptille, jonka pyhin missio on kutsua ostajansa syömään ystävänsä kera kahteentoista helsinkiläiseen huippuravintolaan kuluvan vuoden aikana.  Diili on varsin reilu: kun tilaa kaksi pääruokaa EatHelsinki-ravintolassa, saa kirjaa näyttämällä toisen ruuista ilmaiseksi. Jos tarjolla on menukokonaisuuksia, saa alennuksen, joka on yhden pääruoan arvoinen.


Tänä vuonna EatHelsinkiin on kelpuutettu A21 Dining, Bellevue, Carelia, Graniittilinna, Grotesk, Helkan keittiö, Lehtovaara, Lyon, Lämpö, Raku Ya, Solna ja Torni,  Näistä ainakin Grotesk, Carelia ja Raku Ya on testattava. Miksi ei toki muutkin. Vain Lehtovaaraan ja Helkan keittiöön olen saanut tutustua aiemmin tämän blogin ansiosta ja Suvilahdessa sijaitsevaan Lämpöön odottelen salaa kutsua työnantajani taholta (vink vink).  Humaava A21 Dining korkattiin allekirjoittaneen syntymäpäivänä. Rakastuin!


Eli ostakee ostakee, mikäli haluatte tutustua hieman edullisemmin näihin persoonallisiin ravintoloihin kaverin kanssa. Oma niteeni maksoi Stockalla 32 euroa ja tulee varmasti maksamaan itsensä takaisin moninkertaisesti tämän vuoden aikana :)

6 kommenttia:

 1. Anonyymi8/1/12 09:52

  Pukki toi samaisen opuksen myös meidän perheeseen.

  Hienoa kuulla, että A21 on hyvä, koska itse olin tänä vuonna hiukan (mutta vain ihan hiukan) pettynyt ravintolavalikoimaan. Mutta ehdottomasti sieltä löytyy niin monta hyvää, että rahalle saa helposti vastinetta. Olisin vain toivonut vielä lisää uusia tuttavuuksia, mutta ehkä se on ahneutta, onhan siellä useampi uusi tulokas.

  Itse pidän kovin myös Solnasta, siellä on mukavaa eurooppalaisen kortteliravintolan tunnelmaa.

  VastaaPoista
 2. Eli Solnaankin olisi siis päästävä. Kiitti suosituksesta! :)

  Uusia ravintoloita olisi tosiaan voinut olla kirjassa enemmänkin. Onneksi en itse ollut kuitenkaan käynyt aiemmin kuin kahdessa ravintolassa, joten nuo kymmenen muuta tuntuvat minulle uusilta :).

  VastaaPoista
 3. Tuo Raku Ya on käsittääksemme lopettanut,harmi, siellä olisi ollut kyllä kiva käydä. Aika jäännä, että kuitenkin ehti päätyä kirjaan.
  A21 houkuttelee meitäkin eniten, ja ollaan se testaamassa heti kun tulee sopiva tilaisuus, olisi siis kiva kuulla tarkemmin millaista siellä oli :)

  VastaaPoista
 4. Hei kiitos, että avasit mulle vähän tän kirjan ideaa ja minkälainen se ihan tuollaisena konkreettisena kirjasena on :)! Oon aina vaan miettinyt että mikä ihmeen Eat Helsinki...

  Ja myöhästyneet synttärionnittelut!

  VastaaPoista
 5. juu, raku-ya tosiaan lopetti vuoden vaihteessa..

  VastaaPoista
 6. No voi pölö tuota Raku Ya:ta! Outoa tosiaan, että ehtivät päästä kirjaan. Ilmeisesti lopettamisesta ei sitten tiedetty vielä marraskuussa, jolloin kirja tuli myyntiin?

  Jii ja Nti Papu: A21:stä tulee postaus huomenna, mikäli vain ehdin naputella sen kasaan :)

  Anna: mäki opin tietämään koko EatHelsingin vasta vuosi sitten Kädenvääntöä-Pitkän ansiosta :). Sillon kirjaa ei kuitenkaan tullut jostain syystä hankittua.
  Ja kiitos!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...