maanantai 30. joulukuuta 2013

#INSTALEMPPARIT

71 viikkoa sitten avasin puhelimeni kameran ja tähtäsin sillä sängyssä kehränneeseen kissaani.  Räps. Pienen kuvanmuokkauksen jälkeen ensimmäinen instagramkuvani oli jo jaettu koko maailmalle (eli  niille seitsemälle, jotka Facebook-ystävyytemme pakottamina päätyivät automaattisesti instatilini seuraajiksi). Whoaa, kuinka heppoa ja koukuttavaa!

Tänään olen julkaissut Instagramissa 569. kuvani. Se esitti maissinaksua syövää lastani, joten oletan kiviäkin kiinnostavan. Ai ei vai? Eihän useimmissa instagramkuvissa olekaan mitään isossa mittakaavassa mielenkiintoista, mutta silti itsekin seuraan 125 käyttäjää ja kuvia heidän kahvimukeistaan, kengänkärjistään ja säähavainnoistaan. Vähän hassua, eikö?

Tässä pari omaa instalemppariani, eli käyttäjää, joiden kuvista tykkään aivan erityisen paljon:

jamieoliver. Tämä tyyppi nyt vaan on paras  ja saa kyltymättömän foodien tanssimaan happydancea vähintäänkin joka toisella kuvallaan. Jamie todistaa, ettei julkisuudenhenkilön instatilin tarvitse täyttyä täydellisistä pressikuvista, vaan sekaan mahtuu myös räpsyjä ihan oikeasta elämästä.  Myös Jamien vaimolla Joolsilla on julkinen tili Instagrammissa (joolsoliver), jota seuraan.

nickybergin. Vaikka tykkään, että Instagram-feedissäni räiskyy elämä tarkkaan stailattujen kukka-asetelmien sijaan, saa tämän tytön kuvien kauneus silti kujertamaan. Love it!

ilkka_siren. Viinin ystävänä muistan Ilkan edesmenneen ViiniTV:n takaa. Nyt iloitsen siitä, että niitä pullonpohjia ja juotuja viinilaseja näkee taas, vaikkakin eri mediassa.

trulykira. MasterChefin voittanut  ihastuttava Kira Trulykira-blogin takaa muutti San Franciscoon ja teki elämästään (ja Instagram-tilistään, heh) kerta rysäyksellä hyvin mielenkiintoista!

spoonforkbacon. Olen hullun hyvä seuraamaan ulkomaalaisia ruokablogeja aina, kun muistan niiden olemassaolon. Eli kahdesti vuodessa. Taidokas Spoon fork bacon on tehnyt onneksi seuraamisestaan astetta helpompaa, sillä näen uusimpien postausten kuvat ja linkkaukset Instagram-feedissäni.

leesamantha. Siis katsokaa noita annoksia!

♥ 

Ja se allekirjottaneen instatilihän oli pumpkinjam. Saa seurata!


6 kommenttia:

 1. Tää on kiva idea! Aion kopioida sen, jahka saan ensin postattua kaikki loput aussijutut pois kuleksimasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, haluan kuulla sun instalempparit!

   Poista
 2. ja mää kans kopsaan! Mwahaha!

  VastaaPoista
 3. Oih, kiva kuulla, että tykkäät :D.

  Hyvää uutta vuotta, Mari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsih. Onnellista uutta vuotta myös sinulle Kira! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...