tiistai 31. joulukuuta 2013

VUOSI 2013

 Keltainen The Organic Companyn tea towel saatu Cilla'sista
 
Vuosi vetelee viimeisiään, joten on aika plopsauttaa kuoharin korkki auki ja skoolata menneille. Tältä näytti Pumpkin Jamin vuosi 2013, tiivistettynä.  

Omat suosikkireseptini vuodelta 2013:

Tammikuu: suklaakerroskakku
Helmikuu: -
Maaliskuu:
maa-artisokkarisotto
Huhtikuu:
maailman paras focaccia
Toukokuu:
superit tyrni-appelsiini-juustokakkubrowniet
Kesäkuu:
mansikkajuustokakkujäätelöpuikot
Heinäkuu:
kesän eka kantarellimuhennos
Elokuu:
pizza alla Caprese
Syyskuu:
Janssonin lohilaatikko 
Lokakuu:
salty pecan apple pie
Marraskuu:
suklaapavlova
Joulukuu: muusi paahdetusta bataatista ja vakosipulista 


Statistiikkaa:

Vuonna 2013  Pumpkin Jamissa oli yksittäisiä kävijöitä pyöreät 50 000 kappaletta ja sivulautauksia 160 000. Eniten kävijöitä tuli googlen, top100ruokablogit.comin ja Blogilistan kautta, mutta myös Chocochili on ajanut tänne 365 päivän aikana liki 4000 vierailijaa (kiitos Elina linkityksestä!). Hakusanoista käytetyin on ollut "pumpkin jam", mutta "tomaattikeitto", "tomaattikeitto tuoreista tomaateista" ja "tomaattikastike tuoreista tomaateista" ovat nekin eksyttäneet tänne sata päin kävijöitä. Kummallisin hakusana vuonna 2013 oli mielestäni "tuore turska" (390 hakua), josta blogistani ei muistaakseni edes löydy yhtään kirjoitusta.

Ja se kaikita eniten luetuin postaus oli tänä(kin) vuonna vanha tuttu tomaattikastike pizzalle. Mikäs siinä - hyvää se onkin!

Muuta:

Melkein vuosi sitten minusta tuli äiti, millä lienee syy-seuraussuhteensa myös toisen, vauvanruokapainotteisen blogini Mini Pumpkinin syntyyn. Bloggaaminen ison lehtitalon alla on ollut avartava kokemus ja olenkin todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta.

Kiitollinen olen myös Blogiringille, jonka kautta olen saanut toteuttaa tänä vuonna ensimmäiset kaupalliset blogiyhteistyöni. Kippis teillekin sinne Siltasaaren toimistolle!

Vuosi 2014:

Täytän 30, lapseni juhlii ensimmäisiä synttäreitään, muutamme uuteen kotiin ja palaa päivätyöhöni...  ja nämä kaikki tapahtuvat heti alkuvuodesta!  Vuoden 2014 tahti tuppaa hikoiluttamaan jo näin etukäteen, mutta toivottavasti seuraukset ovat jokaisen pisaran arvoisia. Pysykäähän mukana, niin tiedätte mistä vihjailen ;)

Kuplivaa ja onnelista uutta vuotta 2014, teille jokaiselle!


4 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta, Mari! Toivottavasti jaksat pitää Pumpkin Jamia aktiivisena kiireistä huolimatta :) Ja joulukalenteri, toivottavasti se tulee ensi vuonnakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta! Mä toivon myös että tämä blogi pysyy aktiivisena. Joulukalenterikin tulee aika varmasti, mutta se jää nähtäväksi, onko siinä tänä vuonna pelkkiä reseptejä vai jotain muutakin ;).

   Poista
 2. Vakilukija täällä hei, kiitos ihanasta blogistasi menneenkin vuoden osalta! Tuohon turskajuttuun pakko kommentoida, kun kirjoitit, ettei koko asiaa mielestäsi mainita blogissasi. Kalapuikkopostauksessa lukee "Jo viikkoja kestänyt kalapuikkohimoni ja -maniani näki viimein tiensä pään, kun löysin tällä viikolla Kampin K-Supermarketista tuoretta turskaa 14 euron kilohinnalla" ja tuore turska toistuu paristi myös jäljempänä. Ehkä tämä ratkaisee kutkuttavan arvoituksen? :D No anyway, innolla jään odottamaan mitä kuluva vuosi tuo blogiin tullessaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinhän se taisi ollakin tuon turskan kanssa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...