maanantai 6. joulukuuta 2010

Lempikaupungit


Rehellisesti: minulla olisi parikin mielipidettä Taideteollisen korkeakoulun reilun viikon takaisista TOKYOn Joulumyyjäisistä - lähinnä siitä ylihinnoitellun krääsän määrästä ja siitä, mitä on sallittua kutsua taiteeksi. Paneudun kuitenkin  mieluummin näihin kahteen helmeen, jotka myyjäisistä päätyivät seinällemme.

Kyseessä on Vesa Sammaliston urbaanit 1000x700 printit kahdesta lempikaupungistani Helsingistä ja New Yorkista.  Aaaah, rakastuin ja rakastan! Ovatpahan ainakin persoonallisempia, kuin ikean sisustustaulut, eikä niihin kyllästy ihan yhdellä vilkaisulla. 
Näiden kaupunkien lisäksi Sammalisto on taiteillut myös näkemyksensä Lontoosta. Ostaisin senkin heti pois, mikäli sille löytyisi seinältämme paikka. 


5 kommenttia:

 1. minäkin tykkäsin noista tauluista!

  Olen kyllä täysin eri mieltä annista. Minä kuljin myyjäisissä ihastellen, naureskellen ja nauttien - ja niin teki koko perhe. taiteen voi kokea niin monella tavalla.

  VastaaPoista
 2. Siis joo, olihan siellä nerokkaita helmiäkin ja monta sellaista myyjää, joiden tekeleitä olen hypistellyt ennenkin erilaisissa myyjäisissä ja design-marketeissa. Angstini kohdistuukin enemmänkin sellaista turhaa tilpehööriä kohtaan. Tyyliin "askartelenpa tässä kuminauhasta ja vanupuikosta PINSSIN ja myyn sen sitten eteenpäin KYMPILLÄ!" -roskaa. Ei uppoo.

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän hienot "kartat"! Voisin joku päivä tulla lähemmin tarkastelemaan :)
  -Elli

  VastaaPoista
 4. Hei tuu vaan! En tosin tiedä, miten tässä ehtii ennen joulua, kun on vielä kaikki joulusiivoukset ja kuusenhaut edessä, mutta joulun jälkeen on aikaa :)

  VastaaPoista
 5. Ensi vuonna sitten! Vaikka siinä viidennen päivän tienoilla.
  -Elli

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...