tiistai 7. joulukuuta 2010

Kartta haltuun

Olen matkustellut elämäni aikana harmittavan vähän - siis selvä syy ja seuraus sille, miksi poden kroonista matkakuumetta KOKO AJAN!  New York, Kuuba, Italian maakunnat, Soul, Dublin, Marokko, Ranskan viinitilat, Uusi-Seelanti, Afrikan savannit, Alaska ja kesäinen Visby ovat vasta alku listassa, joka ei pääty ennen kuin viimeinenkin maapallon neliömetri on kartoitettu jonkinnäköiseksi käymisen arvoiseksi paikaksi. Voi vain toivoa, että edes joskus olisi rahaa, aikaa ja seuraa toteuttaa vaikka vain murto-osa kaikista reissuhaaveista.

Ja pitihän tämä älytön unelmointi ja krooninen matkakuume saada lopulta myös osaksi sisustusta. Aluksi mietin muutamia karttapalloja, mutta ystäväni Jenni keksi paremman idean:


Mammuttinen maailmankartta Ikeasta. Kultaiset tähdet ovat minun, hopeiset poikaystävän kokemia matkakohteita. Ällön kliseiset sydämet kertovat, minne haluamme reissata seuraavaksi yhdessä (näitä olisi oikeesti sata lisää). Tammikuussa on jo Berliinin vuoro!

Ps. Tästä tuli nyt aikamoinen sisustusblogi. Eikä ehkä syyttä - poltin tänään valmiin Dolmio-pastakastikkeen pohjaan!

6 kommenttia:

 1. Oi aivan ihana! Ite oon jo pitkään miettiny et iso maailmankartta olis seinällä ihana. Ja tuo vaan parantaa asiaa, et merkkaa sinne paikat minne haluaa. :) Loistavaa.

  Ja muutenkin täytyy sanoa, että muutos ruokablogista tällaiseen sekablogiin oli oikein jees liike. Ite pähkäilin kanssa taannoin, että pitäskö mun sekablogin profiloitua johonkin tiettyyn kategoriaan. Päätin sitten kuitenkin, että jatkan kuten ennenkin ja kirjotan siitä mistä kulloinkin tuntuu tärkeeltä kirjottaa. :) Omaks ilokseenhan tätä kuitenki kai tekee pääasiassa. :D

  VastaaPoista
 2. Ja minä hieman jännitin tuon hankintaa aluksi. Pelkäsin, että huoneesta tulee liian "koululuokkamainen", kun on maailmankartta seinällä :D.

  Ja tätä "sekablogia" onkin ollut nyt paljon kivempi päivittää. Parasta on, ettei päivitystahti ole nyt millään tavalla yhteydessä siihen, miten paljon viihdyn keittiössä. Terveisin: viikon eineksillä elänyt.

  VastaaPoista
 3. Meillä on samat punaiset sydämet ;) Ja tosiaan ne sata lisää! Kesäinen Visby odottaa onneksi heinäkuussa ja sitä ennen huhtikuussa takaisin tämänhetkiseen suureen rakkauteen, Istanbuliin <3

  VastaaPoista
 4. Oijoi, Visby ja Istanbul kuulostavat kumpanenkin niiiin kadehtittavalta!

  VastaaPoista
 5. Aivan upea ja ihana idea! Plus että repsahdin aivan täysin tuolle ps-kohdalle :D Hahah <3 Lukisin mielelläni lisää sisustusjuttuja kyllä, makuuhuone on ihana!

  ja oma ps. ihania ovat ne sinun maustepurnukkuasi parvekkeellakin!

  VastaaPoista
 6. Tuossa kartassa on ainoastaan se ikävä puoli, ettei siinä ole vielä läheskään tarpeeksi tähtiä. Voisi olla enemmänkin ;)

  Ja sisustusjuttuja tulee yleensä aina sillon, kun kämppä on edustuskunnossa eli siisti kuvattavaksi. Toisin sanoen liian harvoin :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...