Tätä Italian lahjaa maailman jäkiruokafanaatikoille (lue: myös minulle) ei tarvitse hylätä joulunakaan, kun savoiardikeksit vaihdetaan kotoisampiin pipareihin.
PIPARIMISU (kahdelle-kolmelle)
N. 100 g pipareita
4-5 rkl kylmää kahvia
1 dl vispikermaa
1 kukkarallinen rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl piparkakkumaustetta
125 g mascarponejuustoa
Kaakaojauheta koristeluun
Murusta piparit ja kostuta ne kylmällä kahvilla. Vatkaa kerma jämäkäksi vaahdoksi ja mausta sokerilla, vaniljasokerilla
ja piparkakkumausteella. Lisää mascarpone ja vatkaa nopeasti tasaiseksi
seokseksi. Kokoa misu maljoihin kerroksittain. Sihtaa pinnalle lopuksi kaakaojauhetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti