lauantai 20. joulukuuta 2014

LUUKKU 20: PIPARIMISU

Tätä Italian lahjaa maailman jäkiruokafanaatikoille (lue: myös minulle) ei tarvitse hylätä joulunakaan, kun  savoiardikeksit vaihdetaan kotoisampiin pipareihin.


PIPARIMISU (kahdelle-kolmelle)


N. 100 g pipareita
4-5 rkl kylmää kahvia
1 dl vispikermaa
1 kukkarallinen rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl piparkakkumaustetta
125 g mascarponejuustoa
Kaakaojauheta koristeluun

Murusta piparit ja kostuta ne kylmällä kahvilla. Vatkaa kerma jämäkäksi vaahdoksi ja mausta sokerilla, vaniljasokerilla ja piparkakkumausteella. Lisää mascarpone ja vatkaa nopeasti tasaiseksi seokseksi. Kokoa misu maljoihin kerroksittain. Sihtaa pinnalle lopuksi kaakaojauhetta.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...