Pannari on parasta, myös joulun alla! Maustoin tämän joulukalenterin 8. luukun pannukakun appelsiininkuorella ja kardemummalla ja viimeistelin herkun vielä puolukoilla. Uunista nousi hurmaavan jouluinen kropsu!
PUOLUKKAPANNARI (PELLILLINEN)
8 dl täysmaitoa
3 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g voita
0,5 dl sokeria
0,5 luomuappelsiinin raastettu kuori
0,5 tl kardemummaa
0,5 tl suolaa
1 dl pakastepuolukoita
Vispaa maidon sekaan munat, jauhot, leivinjauhe sekä jäähtynyt, sulatettu voi. Mausta taikina sokerilla, appelsiinilla, kardemummalla ja suolalla. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia.
Kaada taikina leivinpaperoidulle uuninpellille ja ripottele päälle puolukat. Paista pannaria 200-asteisessa uunissa n. 30 min.
Vaatii varsin tehokkaan uunin :-)
VastaaPoistaMutta hyvältä näyttää!
Heh joo, aika tehokas uuni tosiaan tarvitaan :D.
PoistaVirhe on nyt korjattu.