maanantai 21. helmikuuta 2011

Suolaista pannukakkua

Aina ei jaksa kikkailla, ei edes ruuan kanssa. Sillon voi hyvin paistaa vaikka pannukakun. Hyvää alkanutta viikkoa!


4 luomnmunaa
8 dl luomumaitoa
4 dl kokojyvävehnäjauhoja
1 tl suolaa
2 rkl öljyä

1 pkt suolaista ja kiinteää fetaa/salaattijuustoa
punasipuli
aurinkokuivattuja tomaatteja
3-4 valkosipulinkynttä
basilikaa
mustapippuria
(suolaa)

1. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Kaada joukkoon 4 dl maitoa ja kaikki jauhot. Sekoita seos tasaiseksi.  Lisää loput maidosta, suola ja öljy. Anna jauhojen turvota puolisen tuntia.
2. Valmista täyte. Kuutioi juusto ja tomaatit. Viipaloi puna- ja valkosipuli ohuiksi siivuiksi.
3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja ripottele täytteet päälle. Mausta basilikalla, mustapippurilla ja ripauksella suolaa.
4. Paista 200-asteosessa uunissa reilu puoli tuntia. Tarkkaile välillä, ettei pala.

Ohje: kokin päästä.

2 kommenttia:

  1. Mikäs on valitun maidon rasvapitoisuus?

    Itte lisäsin kermaa siniseen maitoon. Katotaan miten käy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, en mää muista rasvapitoisuutta! Mutta luulisi, ettei sillä ole väliä (mitä rasvaisempaa -> sitä maukkaampaa ;), Miten onnistui?

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...