sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Lysähdys


Arvon bloggariltanne on loppunut nyt asia ja sanottava. Kärsivällisyyttä. Palaan, kunhan olen voittanut tämän kaikkien aikojen pisimmän ja pahimman writer's blockin.


Sitä odotellessanne voisitte vaikka ehdottaa aiheita, joista haluatte minun bloggaavan. Oma pääni humisee pelkkää tyhjyyttä. Hummmmmmm.


5 kommenttia:

 1. Itse voisin olla kiinnostunut esim siitä miltä teidän parveke nyt kesällä näyttää :)

  Omaa parveketta kun tässä yritän sen verran nätiksi laittaa et sinne joskus voisi vaikka aamiaistarjottimen kantaa.

  VastaaPoista
 2. Arjen tapahtumia =o)

  VastaaPoista
 3. Kaisa: voi kuule, meidän parveke on yhtä retuperällä kuin tämä blogi! Mutta hyvä kun muistutit, sillä kukkaruukkuumme on vihdoinkin kasvanut jotain! Ne ainakin tarttee ikuistaa ennen kuin kuolevat ;).

  Hanna: Toivottavasti saan blogausintoani taas heräteltyä :). Arjen tapahtumista luulisi olevan helppo kirjoittaa ja kuvata.

  VastaaPoista
 4. Sisustusfriikkinä kissanomistajana arvostaisin kovasti juttua katseenkestävistä lemmikkitavaroista. Oi miksi lemmikkikaupoissa myydään vaan ikuisia rumia tekoturkiksella päällystettyjä raapimistolppia ja muuta vastaavaa kamaluutta

  VastaaPoista
 5. Tuossa aiheessa olisikin ideaa! Nimittäin meilläKIN on niitä eläinkaupparumiluksia ja todellakin kiinnostaisi uusia ne. Panen korvan taakse ja alan tutkia :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...