sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Ilmoitusluontoinen asia

Hei sellaista vain, että poistin tänään vanhan blogini reseptiikan silmistänne. Alkoi vain hävettää niin paljon. Et ai kauheet, miten mä tommosta? Miks noin paljon tota ja tota ja TOTA? Ja oliko toiki ihan pakko julkasta! Enkä muutenkaan nähnyt, että blogilla olisi ollut enää mitään muuta funktiota blogistaniassa kuin tarjota maailman kuppasimmat ruokakuvat, pisimmät jaarittelut ja reseptit, joita edes minä en enää noudattaisi.

(Jos kuitenkin tunnet, että joku suosikkireseptisi jäi vanhaan blogiin, niin laitathan viestiä osoitteeseen kurpitsamosta @ gmail.com (välit pois).  Lähetän niitä mielelläni meilitse.)

EDIT: Yleisön pyynnöstä palautin merkinnät toistaiseksi ja poistan ne lopullisesti vasta tiistaiaamuna. Halukkailla on näin ollen tämä ja huominen päivä aikaa copypastata haluamansa reseptit :)


8 kommenttia:

 1. Voi ei, olipa kurja uutinen! Pidin nimittäin paljon vanhan blogisi resepteistä, sillä ne onnistuivat aina niin hyvin. :) Itse asiassa olin jossain vaiheessa kerännyt ne kaikki talteen koneelleni(tuntien homma!) Mutta sitten kyseinen läppäri kosahti ja olin ns. tehnyt turhaa työtä. :(

  Nyt juuri muutama päivä sitten ajattelin, et pitäis varmaan mennä napsimaan uudestaan talteen Kurpitsamoskan reseptit, kun vanha Voisilmäpeliäkin sulkeutui. En millään muista kaikkea, mitä haluaisin tallentaa, joten olisiko mitenkään mahdollista, että näkisi reseptit vaikka parin päivän ajan vielä jossain, että ehtisi tallentaa? Ymmärrän, jos se ei ole mahdollista, mutta olisi niin ihana saada ne kaikki herkut talteen, mitä ei vielä ehtinyt kokeilemaan. Viime aikoina tofun ja muiden valmistaminen tässä keittiössä on ollut niin mielikuvituksetonta.

  Mukavaa syksyä sinne joka tapauksessa ja kiva että tänne tulee yhä reseptejä! :)

  VastaaPoista
 2. Summer: kauniit sanasi saivat minut palauttamaan merkinnät. Sovitaanko, että poistan ne tiistaiaamuna, joten sinulla on siihen asti aikaa poimia kaikki tarpeelliset respetit :)

  VastaaPoista
 3. Suurkiitos Mari. Olet paras! :) Vaikea arvata, missä puuhissa tämä yö menee. Mahtavaa :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kyllä ikävää, että poistat vanhan blogisi! Se on ollut ahkerassa käytössä tällä suunnalla aina, kun olen halunnut kokeilla jotain uutta ja jännitävää. Olen tykännyt ohjeiden yksinkertaisuudesta ja siitä, että ne ovat olleet helppo toteuttaa. Monista resepteistäsi on tullut ihan kestosuosikkejani!

  Sitä paitsi minun silmiini ottamasi kuvat eivät ole olleet yhtään kuppaisia. Kivaa vain, ettei joka kuva ole ollut ihan loppuun asti sliipattuja! Ja kirjoituksesi ovat olleet ihan parhaita, aidon tuntuisia ja hauskoja.

  Toisaalta täytyy kyllä myöntää, että voin hyvin ymmärtää itsekriittisyyttäsi, sillä itse sorrun usein samaan. Näin ulkopuolisesta vanhassa blogissasi ei vain ole ollut mitään vikaa. Uusikin on kyllä tosi kiva ja toivottavasti jaat ihania herkkureseptejä vastaisuudessakin!

  VastaaPoista
 5. Sera: tarkoituksenani on blogata tänne jatkossa myös niitä vanhoja reseptejä päivitetyin versioin. Tarkoitan niitä, jotka ovat jääneet omiksikin kestosuosikeiksi. Ne keskinkertaiset hämyisät kokeilut, joita vanha blogini on pullollaan, saavat sen sijaan jäädä unholaan. Siellä on paljon sellaista, mitä en enää kokkaisi ja mm. soijarouheen ylenpalttinen käyttö puistattaa. Nykyään yritän olla käyttämättä koko ainetta. Ja ruuanlaittotekniikkanikin on kehittynyt. Vanhassa blogissani on mm. risoton ohje, joka on kaukana täydellisestä, edes siedettävästä, koska en noihin aikoihin tiennyt, minkälaista hyvä risotto on. En halua, että minua tai nykyistä blogiani enää yhdistetään sellaiseen ;)

  Kiitos kuitenkin kehuista :). Vanha blogini jää vain omille silmilleni näkyväksi, mutta jos joskus pimahdan ja haluan sen taas julkaista, niin sekin onnistuu. Nyt on vaan fiilis tämä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos vielä kaikista vanhoista resepteistä. Loppujen lopuksi taisin tällä kertaa tallentaa niitä vielä enemmän kuin ensimmäisellä kerralla :D Olin aivan unohtanut kaikki mahtavat tahnareseptit ja mielikuvitukselliset herneohjeet sekä vegaanileivonnaiset :) Herkullista marraskuuta!

  VastaaPoista
 7. Eiii! Multa on mennyt koko juttu ohi ja just äsken etsin sieltä reseptejä, että mitä tekisin tänään illalla ruuaksi. On sentään uusi vuosi, jotain erikoista piti keksiä :( Mitä mä nyt teen, siellä oli kaikki suosikki tahnatkin.

  VastaaPoista
 8. Voi ei, ikävää. Vanhaa blogia en kuitenkaan aio palauttaa, mutta mikäli mieleesi tulee jotain tiettyjä reseptejä, jotka haluaisit, niin lähetätkö spostia osoitteeseen kurpitsamoska@gmail.com :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...