maanantai 1. heinäkuuta 2013

FOLLOW ME!


Intternet kuhisee. Google Raeder on kuollut. Mitä se ikinä sitten tarkoittaakin ja mihin vaikuttaa, on nyt  hyvä hetki kerrata, millä muilla sivustoilla ja palvelimilla pystyt seuraamaan Pumpkin Jamia.

BLOGILISTA
Vanha kunnon Blogilista on ollut oma kanavani seurata blogeja jo vuodesta 2007. Tässä ajassa sivusto ei ole mielestäni eläköitynyt pätkääkään. Rekisteröitymällä saitille voit rakentaa oman suosikkilistan, jolle lempiblogiesi uusimmat postaukset päivittvät aikajärjestyksessä. Pumpkin Jamin voit lisätä suosikkeihisi suoraan TÄSTÄ linkistä.

BLOGLOVIN
Voit seurata Pumpkin Jamia myös Bloglovinissa, joka on sivustona ihanan pelkistetty ja fressin oloinen. Rekisteröidy, mene TÄNNE ja paina Follow. Voit jakaa myös söpöjä sydämiä tykkäämillesi postauksille.

FACEBOOK
Kyllä, Pumpkin Jam löytyy myös Facebookista, jonne ainakin yritän muistaa jakaa uusimmat postaukset (myös Mini Pumpkinin postaukset!) ja välillä jotain muutakin. Homma toimii niin, että tykkäämällä Pumpkin Jamin SIVUSTA näet osan tuoreista statuksista ja linkeistä uusimpiin postauksiin suoraan etusivusi feedissä. Mutta et kaikkia! Facebook tahtoo rajoittaa typerästi tykkäämiesi sivustojen julkaisujen näkyvyyttä etusivullasi, mutta asian voi onneksi korjata muutamalla hiiren painalluksella:

Vie hiiren nuoli Tykätty / Liked -nappulan päälle ja valitse alastulovalikosta Näytä uutisissa / Show in News Feed. Sen jälkeen paina Asetuket.../ Settings… ja valitse valikosta Kaikki päivitykset / All Updates (oletuksena taitaa olla Useimmat päivityset / Most Updates). Voit myös tilata tapahtumat ilmoituksina. Se tapahtuu samasta Tykätty / Liked -näppäimen valikosta valitsemalla Saa ilmoitukset / Get Notifications.

TOP 100 RUOKABLOGIT
Mikäli suomalaiset ruoka- ja leivontablogit inspiroi, tutustu ihmeessä Top 100 ruokablogit -sivustoon. Siellä et valitettavati pysty rakentamaan omaa suosikkilistaa, mutta se on ymmärtääkseni ainoa nettisivu, josta löydät kerralla lähes kaikki kotimaiset ruoka-aiheiset blogit. Etusivu listaa tällä hetkellä suosituimmat blogit, mutta viemällä hiiren nuolen oikean yläkulman Näytä-valikkoon ja valitsemalla alastulovalikosta kohdan Viimeksi päivitetyt, näet ruokablogiskenen uusimmat postaukset aikajärjestysessä. Ja kyllä, myös Pumpkin Jamin uusimmat postaukset.

+ PINTEREST, jonne aloin rakentaa vasta eilen omaa seinää Pumpkin Jamille (tahtoo sanoa, että se on vielä varsin vaiheessa). Seinä sijaitse TÄÄLLÄ. Seuraa ja "pinnaa" kuviani!

+ INSTAGRAM, jota voit vaklata TÄÄLLÄ. Ruokaa sisältävien luurikuvien lisäksi sinne tulee lisättyä myös muita räpsyjä.

+ Bloggerin oma lukulista, joka ei huhuista huolimatta katoakaan Google Readerin kuoleman myötä. Toisin sanoen: mikään ei sitten loppupeleissä muutukaan, vaan voit seurata blogeja edelleen omista suosikkikanavistasi.4 kommenttia:

 1. En oo varma mitä kautta seuraan mutta uuet päivitykset tulee bloggerin etusivulle et ne voi kattoa ni eiköhän se sekin seurausta ole... :)
  En hylkää näin hyvää blogia, elä huoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, unohdin tietysti bloggerin kautta seuraamisen tästä listasta! Lisään sen tuota pikaa :).

   Kiitos viimeisestä lauseesta :)

   Poista
 2. Anonyymi1/7/13 11:27

  Bloglovin linkki ei toimi.

  VastaaPoista
 3. Nyt pitäisi toimia. Kiitos infosta :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...