Jonnan tapaan minuakin vaivaa pieni oire nimeltä Sami-fanitus. Yritin kovasti miettiä, mistä se sai alkunsa, koska en ollut ennen tätä edes maistanut herran ruokia. Oliko se sitten joku Top Chef/Master Chef/mitänäitnyton -jakso, Glorian Ruoka&Viini -lehden palsta vai joku blogikolleegan hehkutus? En voi muistaa, mutta nielin joka tapauksessa karvaan pettymyksen, kun ymmärsin jääneeni paitsi Carelian Sami-ajoista. Byhyy. Onneksi keittömestarin uralle löytyi luonnollinen jatkumo Kämpin toisesta kerroksesta.
Raitajuurta, aloniemen vuohenjuustoa, voikukkaa ja douglaskuusen neulasia
Douglaskuusi, joka maistuu hieman sitruunaruoholle!
Saimme maistella ruokalistalta muutamia annoksia, enkä voinut muuta kuin rakastua päättömästi. Suosikkini oli alkuun tarjoilu raitajuuri-vuohenjuustosalaatti, ahvenen kanssa tarjoiltu emmervehnä tulee hyvänä kakkosena. Jälkiruoan erikoisjäätelön raaka-aine oli muuten ainakin vielä huhtikuussa salaisuus. Ken sen maun lähteen keksii, saa jälkiruokansa maksutta!
Koivunmahlalla ja kallioimarteella maustettua maa-artisokkakeittoa (ja Jaanan kädet)
Paistettua ahventa, hernepyreellä maustettua emmervehnää, villiruusuvinaigrettea, isomaksaruohoa ja vuohenputkea
Suklaakakkua erikoisjäätelöllä
Päivällisen Kämp Signéssä tarjosi Kämp Group.
woot woot
VastaaPoistapikku mainostaja
Oma tupa, oma lupa.
PoistaIhania kuvia oot saanu! Oli kyllä mielenkiintoinen iltapäivä!
VastaaPoistaKiitos :). Ja oli!
PoistaIhanaa, että sinäkin tykkäsit näin paljon. Mää vaan kans niin tykkäsin ;-)
VastaaPoistaHih ;)
Poista