Paellan valmistuksen
kuluu aikaa noin 30 - 40 minuuttia, joten päätimme tilata myös alkuruoat. Tuomas valitsi lyhyeltä ja ytimekkäältä listalta Gambas al pil pilin, eli öljyssä keitettyjä
meheviä jättirapuja valkosipulin ja chilin kera. Omalle lautaselle päätyi etanat valkosipulissa ja sinihomejuustossa grillattuina (oikeasti halusin vain dippailla ravintolan mehevää leipää valkosipulivoihin). Kummatkin oikein klassisia ja päteviä alkuruokia ja säästivät nälkää vielä pääruuallekin.
Paellat
valmistetaan Del Marissa aina vähintään kahdelle henkilölle, joten yksin sellaista ei voi tilata. Vaihtehtoja on kolme: kasvispaella,
merellinen paella ja klassinen paella äyriäisillä, kanalla ja
vihanneksilla. Tilasimme kasvissetin ja saimmekin sitä ihan jäätävän kokoinen kulhollinen! Riisin makumaailma oli just eikä melkein täydellinen (sahramia! oi sahramia!) ja kasvikset olivat kaikki sopivissa kypsyyksissä. Lisäksi annoksesta löytyi friteerattua juustoa, jota emme tunnistaneet sen pidemmälle.
Ounastin, ettemme tule jaksamaan koko paellaa, mutta mitäpä vielä! Se oli niin tolkuttoman hyvää, ettei maltettu jättää kekenkään. Kerrankin näin päin, joten muchas gracias!
Näyttää - ja kuulostaa herkulliselta. Erityisen mukavaa löytää ravintola, joka on auki myös sunnuntaisin. Taidamme tehdä tänne pyöräretken lähiviikkoina.
VastaaPoistaKiitos esittelystä;pitää laittaa korvan taakse:D
VastaaPoistaEikö me saada Kreikasta matkaraporttia? :)
VastaaPoistaYritän naputella sen kasaan tällä viikolla :)
Poista