keskiviikko 23. lokakuuta 2013

HELLA & HERKKURuokablogistania on täyttynyt viimeisimpien vuosien aikana häkellyttävän upeista onnistumisista ja menestystarinoista, joiden kasvua ja kehitystä olen saanut seurata ylpeydellä vierestä. On päivätyönsä jättäneitä ammattibloggaajia, keittokirjailijoita, omia lehtipalstoja, televisio-ohjelmia ja jopa yksi ruokabloggaajan luoma blogimediakin. Nyt lista sen kuin jatkuu, kun Soul Kitchen -blogin takana hääräävä Anna uskalsi toteuttaa yhden suurimmista unelmistaan ja avata ihan oman herkkupuodin! Hellan & Herkun koko luomisprosessi on luettavissa täältä.

Olin niin innoissani Annan uudesta uravalinnastaan maailman parhaimpien pastojen jälleenmyyjänä, etten saanut pastanhimoissani nukuttua viikkoon. Niinpä maanantaina oli vähän jo pakkokin pakata laps rattaisiin ja rattaat metroon ja suunnata kohti Töölöä ja Museokatu 15:sta.  Osasin odottaa ainakin sitä muhkeaa kuivapastavalikoimaa, mutta ihanuuksia uhkuva puoti yllätti silti paatuneemmankin foodien. Katsokaa vaikka itse!


Omaan paperikassiini sujahti mahtavaa pastaa (sitä isoa putkiloa - mikä lie nimeltään), pullo savuoliiviöljyä ja pussillinen karamelli-hasselpähkinäpoppareita. Nyt pari päivää vierailun jälkeen rakennan jo uutta ostoslistaa, joka koostuu ainakin seitsenvuotiaasta balsamicosta, Aleksinkin kehumista manitobajauhoista, Nannan mainitsemasta tryffeivoista ja ainakin kolmesta kilosta erilaista pastaa. Luulenpa myös, että tänä vuonna joululahjojen hankkiminen on hepompaa kuin koskaan. Lähipiiri, varautukaa syötäviin paketteihin!


Eli Pumpkin Jam suosittelee Hellaa & Herkkua erittäin suurella lämmöllä kaikille ruokaa ja ruoanlaittoa rakastaville. Kotisivuja puodilla ei vielä ole, mutta uutuudet ja kuulumiset löydät Facebookista.

.
.
.


9 kommenttia:

 1. Kävimpä minäkin eilen ja shopautin muutaman jutun, mm. tryffelisuolaa...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, lisään vielä tryffelisuolan ostoslistaan.

   Poista
 2. Uuh, Hella & Herkku oli jo paria päivää ennen avaamista huumaava paikka, kun pääsin piipahtamaan siellä etukäteen. Voin vaan kuvitella, millainen puoti on nyt! Onneksi Anna on vähän jo lupaillut Matkahuolto-kuljetusta, sillä lentsikalla roudaaminen on vähän rajallista.

  Kivat, houkuttelevat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puoti on i h a n a :). Hyvää palvelua Annalta, kun Matkahuolto-kuljetuskin toimii.

   Poista
 3. Oi mikä aarreaitta, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 4. Tämä oli mennyt multa vallan ohi silmien kunnes tänään yksi asiakas kertoi lukeneensa kaupasta täältä, kiitos Mari kivasta postauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta upeeta, että postaus on toiminut mainoksena ja sait tätä kautta ainakin yhden uuden asiakkaan :)

   Ps. Siitä balsamicosta tykättiin!

   Poista
 5. Yrittäjä ei maksa ostamiaan tuotteita. Ilmeisesti meitä on useampi odottamassa rahoja.
  https://www.protestilista.com/?yritys=hella+%26+herkku&kaupunki=#

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...