Ihanaa oli myös tiistaiset ystävien kanssa koetut treffit ravintola Raflassa Uudenmaankadulla. Olen mourunnut haluavani sinne jo pienen ikuisuuden, joten oli vähintäänklin ansaittua, ettei odottamista palkittu pettymyksellä. Raflan salaatti pariloidulla lohella, avokadolla ja wasabidressingillä oli ensi maistamalla ehkä parasta salaattia, jota olen syönyt, ja jälkiruuaksi ahmimani limejuustokakku lakritsijäätelöllä ja Romanovin mansikoilla pani yhtymään koko pöytyeen aloittamaan mmmmmmm -mantraan.
Ystävien lautasilla näkyi puolestaan grillattua vihreää parsaa pecorino-juustolla ja uunissa kuivatuilla tomaateilla, taglietelle-pastaa pekonilla, chilillä ja sokeriherneillä, suklaafondant paahdetulila pähkinöillä, vaniljamoussella ja passionsorbetilla, creme bruleé sitrussalaatilla ja vadelma-samppanjasorbetilla sekä Raflan juutolautanen. Etenkin jälkiruokapuoli synnytti yksimielisen hyväksynnän. Jatkossa voisimmekin skipata pääruuat kokonaan ja siirtyä suoraan jälkiruokiin.
Ooh, kerrankin joku helsinkiläisravintola jossa minäkin oon jopa käynyt! Rafla jätti muhunkin positiivisen vaikutuksen, ihania ruokia <3
VastaaPoistaJa mullon sama huhtikuun bloggauksissa, en tajua päivien livahtelua niin ei oo saanut blogattuakaan paljon yhtään.
Ai se oli passionsorbet! Kiva tietää tällee jälkikäteen. Ihan tajuttoman hyvää.
VastaaPoistaMä ra-kas-tan Raflan suklaafondantia. Ehkä pasrasta saamaani fontsua. :)
VastaaPoistaVirpi, eikös vain ollutkin! Raflan ruuassa näki sen, mitä puhtailla mauilla ja laadukkailla raaka-aineilla saa aikaan. Ainakin pääruuat olivat nimittäin aika simppeleitä, mutta silti todella hyviä. Ja syytetäänks kevättä tästä veltosta bloggaustahdista? :)
VastaaPoistaKrista, näin sanoi netistä löytynyt menuu :)
Tusla, en maistanut, mutta näytti erittäin hyvältä :)
Ihanan herkullisen ja raikkaan näköistä ruokaa. Vesi herahtaa kielelle näytöltä ihmetellessä...
VastaaPoista-nanna
nanna, raikkaita nuo ruuat olivatkin :)
VastaaPoista