torstai 21. huhtikuuta 2011

Rafla

Näin huhtikuussa olen näemmä erikoistunut varsin laiskan bloggaajan elämään. Päivät vain katoavat jonnekin takavasemmalle ennen kuin huomaan niiden edes alkaneen. Sillein plop plop plop plop vaan. Ja yht'äkkiä käsillä onkin se koko talven vuoden kaivattu loma. I-ha-naa!

Ihanaa oli myös tiistaiset ystävien kanssa koetut treffit ravintola Raflassa Uudenmaankadulla. Olen mourunnut haluavani sinne jo pienen ikuisuuden, joten oli vähintäänklin ansaittua, ettei odottamista palkittu pettymyksellä. Raflan salaatti pariloidulla lohella, avokadolla ja wasabidressingillä oli ensi maistamalla ehkä parasta salaattia, jota olen syönyt, ja jälkiruuaksi ahmimani limejuustokakku lakritsijäätelöllä ja Romanovin mansikoilla pani yhtymään koko pöytyeen aloittamaan mmmmmmm -mantraan.

Ystävien lautasilla näkyi puolestaan grillattua vihreää parsaa pecorino-juustolla ja uunissa kuivatuilla tomaateilla, taglietelle-pastaa pekonilla, chilillä ja sokeriherneillä, suklaafondant paahdetulila pähkinöillä, vaniljamoussella ja passionsorbetilla, creme bruleé sitrussalaatilla ja vadelma-samppanjasorbetilla sekä Raflan juutolautanen. Etenkin jälkiruokapuoli synnytti yksimielisen hyväksynnän. Jatkossa voisimmekin skipata pääruuat kokonaan ja siirtyä suoraan jälkiruokiin.

6 kommenttia:

 1. Ooh, kerrankin joku helsinkiläisravintola jossa minäkin oon jopa käynyt! Rafla jätti muhunkin positiivisen vaikutuksen, ihania ruokia <3

  Ja mullon sama huhtikuun bloggauksissa, en tajua päivien livahtelua niin ei oo saanut blogattuakaan paljon yhtään.

  VastaaPoista
 2. Ai se oli passionsorbet! Kiva tietää tällee jälkikäteen. Ihan tajuttoman hyvää.

  VastaaPoista
 3. Mä ra-kas-tan Raflan suklaafondantia. Ehkä pasrasta saamaani fontsua. :)

  VastaaPoista
 4. Virpi, eikös vain ollutkin! Raflan ruuassa näki sen, mitä puhtailla mauilla ja laadukkailla raaka-aineilla saa aikaan. Ainakin pääruuat olivat nimittäin aika simppeleitä, mutta silti todella hyviä. Ja syytetäänks kevättä tästä veltosta bloggaustahdista? :)

  Krista, näin sanoi netistä löytynyt menuu :)

  Tusla, en maistanut, mutta näytti erittäin hyvältä :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan herkullisen ja raikkaan näköistä ruokaa. Vesi herahtaa kielelle näytöltä ihmetellessä...

  -nanna

  VastaaPoista
 6. nanna, raikkaita nuo ruuat olivatkin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...