Mmmm, juustokakkuvalkosuklaata kaapissa!
Mmmmmmm, kahvisuklaakonvehteja keittiönpöydällä!
Mmmmmmmmmmmm, Baileys-konvehteja sohvapöydällä!
Tänään olikin jo korkea aika kokeilla, miltä tuntuu valmistaa kunnon ruokaa, ja ostin Kampin K-Supermarketista ylihintaisia lohirullia, kukkakaalimuusiainekset ja kirsikkatomaattimixin tätä unohtunutta lämmintä feta-tomaattisalaattia varten. Blogasin ohjeen jo reilu vuosi sitten vanhassa blogissa, mutta uusi tuleminen sallittakoon.
2 rasiaa kirsikkatomaatteja (400 g)
150 g fetaa
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl punaviinietikkaa
1 tl sokeria
mustapippuria ja suolaa
tuoretta tai kuivattua timjamia tai basilikaa
Kuutioi feta ja ripottele kuutiot vuokaan tomaattien kanssa. Mittaa vuokaan kaikki mausteaineet ja sekoita. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile hyvän leivän kera.
Saattaapi olla, ettei tomaatteja kannata pilkkoa, sillä pilkottuina niistä lähtee hirveästi nestettä
Törkeen herkullisen näköinen kuva. Pakko testata. Eksyin tänne ekaa kertaa ja näyttää tosi hyvältä. Aion tulla useamminkin.
VastaaPoistaMutta mitä enemmän nestettä, sitä enemmän pääsee dippailemaan leipää :) Tää on kyllä ihan parasta!
VastaaPoistaAntenpannu: voi kiitos :)
VastaaPoistaJytis: totta! Tosin tämä salaatti meni vähän niinku lisukkeeksi, ei dippailtavaksi, joten tällä kertaa nestettä oli skidisti liikaa :D