torstai 25. elokuuta 2011

Iittalan syksy

Haa! Arvatkaa, mitä ihanaa löysin! No Iittalan tulevan syksyn uutuudet! Maltoin olla aloillani noin viisi minuuttia ennen kuin rupesin jo listailemaan  tulevan syksyn hankintoja himotuksia.

1. Teeman pienet tarjoiluastiat hurmaavat tuolla kolmion muotoisella yksilöllä. Ja mites nuo värikkäät 1,65 litraiset kulhot? Hyvästi tylsä valkoinen kattaus. (Punaiinen Teema kaupoissa 1.10. Muut jo 1.9).

2. Kulku seuraa Oiva Toikan Kastehelmen inspiroivaa muotoilua, eli voitte vain kuvitella, kuinka palavan rakastunut noihin jo olen. Täydellinen astiasto joulukattaukseen! (Kaupoissa 3.10 - vuoden loppuun asti).

3. SE  kaupoista vuodenvaihteessa kadonnut Teeman valkoinen pieni kaadin! Pikkuinen ihana kaadin! Jumalat ovat olleet suopeina (Kaupoissa 1.9 ja tällä kertaa lupaan ostaa sen heti!).

Joskus mietin, että elämä olisi  varmasti paljon halvempaa, jos vain osaisi olla hieman krantumpi. Ainakin astioiden suhteen

Löytyikö omia suosikkeja?

Kuvat: Myiittala2 kommenttia:

  1. Noi kolmiolautaset on kyllä tosi vekkulit :)

    VastaaPoista
  2. Kulku on mahtava! Rakastan Kastehelmea (onhan nimeni Kastehelmi) ja kasvoin niiden parissa, mutta tuo uusi sarja on kanssa magee. LOVE.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...