Kun näin pari päivää sitten Fannin ja Kanelin mielettömiltä vaikuttaneet viinirypälesalsa-vuohenjuustocrostinit, tiesin, mitä tulisin tarjoamaan keskiviikkoisilla synttäreillä (jotka myös synttäritupareina tiedettiin). Unohdin toki paahtaa leivät, kirosin viinirypäleiden pilkkomisen alimpaan helvettiin ja totesin lopuksi T:n pöllineen sen ainoan punasipulimme omiin piirakoihinsa, mutta lopputulosta ei voinut silti muuta kuin rakastaa. Näitä teen joskus uudestaan!
2 patonkia
400 g pehmeää vuohenjuustoa
500 g tummia siemenettömiä viinirypäleitä
1 (puna)sipuli
tuoretta persiljaa
1 rkl punaviinietikkaa
suolaa ja mustapippuria
Viipaloi patonki ja paahda viipaleet halutessasi rapsakoiksi uunissa. Pilko viinirypäleet ja punasipuli pieniksi paloiksi. Hienonna persilja. Sekoita kulhossa ja lisää joukkoon punaviinietikka. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Levitä patongin paloille vuohenjuustoa. Pehmennä juustoa tarvittaessa tilkalla maitoa. Lusikoi päälle viinirypälesalsaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti