Sinihomejuustoksi kannattaa suosiolla valita se kaupan kumisin lajike, joka pysyy kiinteänä kuumassakin (mm. iki-inhokkini Aura toimii tähän tarkoitukseen, kerrankin). Nällä keleillä myös suosittelen, että juusto nostetaan grilliin suoraan jääkaapista, jolloin se ei ehdi pehmetä etukäteen. Ja kypsyminen tapahtuu sitten hyvin nopeasti!Vartaita ei tarvitse kuin käyttää grillissä ja sitten vain ääntä kohti.
sunnuntai 3. heinäkuuta 2011
Grilliin!
Tämä postaus ei sisällä muuta kuin kesän toimivimman grillivinkin: kylmäsavutofua, tuoretta persikkaa ja sinihomejuustoa vartaassa!
Sinihomejuustoksi kannattaa suosiolla valita se kaupan kumisin lajike, joka pysyy kiinteänä kuumassakin (mm. iki-inhokkini Aura toimii tähän tarkoitukseen, kerrankin). Nällä keleillä myös suosittelen, että juusto nostetaan grilliin suoraan jääkaapista, jolloin se ei ehdi pehmetä etukäteen. Ja kypsyminen tapahtuu sitten hyvin nopeasti!Vartaita ei tarvitse kuin käyttää grillissä ja sitten vain ääntä kohti.
Sinihomejuustoksi kannattaa suosiolla valita se kaupan kumisin lajike, joka pysyy kiinteänä kuumassakin (mm. iki-inhokkini Aura toimii tähän tarkoitukseen, kerrankin). Nällä keleillä myös suosittelen, että juusto nostetaan grilliin suoraan jääkaapista, jolloin se ei ehdi pehmetä etukäteen. Ja kypsyminen tapahtuu sitten hyvin nopeasti!Vartaita ei tarvitse kuin käyttää grillissä ja sitten vain ääntä kohti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti