maanantai 25. heinäkuuta 2011

Pitacripsit

Nyt kolahti ja kovaa! Nimittäin pitacripsit, joita olen kyllä syönyt yhden jos toisenkin kerran erilaisilla fuusiokeittiöitä ihannoivilla brunsseilla, mutten tehnyt ikinä kotona. Nyt kokeilin ja nehän ovatkin ihan mielettömän helppoja valmistaa! (Olettaen  toki, ettei leivo leipiä itse, vaan ostaa kaupan vakuumipakattuja yksilöitä)



Pitacripisien seuraksi hurautin savupaprikalla maustettua hummusta. Käytin siihen tuollaista tahini dressingiä, joka vasta onkin varsinainen hummus for dummies.Tuon lisäksi kotoota ei tarvitse löytyä muuta kuin esikeitettyjä kiherneitä, öljyä, valkosipulinkynsi ja sauvasekoitin - kaikki hummukselle tyypilliset mausteet ovat jo tuossa tahinissa itsessään.


PITACRIPSIT

pitaleipää
öljyä (esim. ½ oliiviöljyä + ½ chilimaustettua öljyä)
(savu)paprikamaustetta 


Leikkaa pitaleivät kolmioiksi ja halutessasi vielä puolita ne. Voitele öljyllä ja mausta savupaprikalla. Paahda 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia ja anna jäähtyä.
Ps. Jännästi tämä ruokabloggaaminenkin on alkanut maistua uuden kameran myötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...