STILTTONILLA KUORRUTETUT VIIKUNAT (8 kpl)
2 tl valkoista balsamiviinietikkaa
2 tl oliiviöljyä
100 g stilttonia tai muuta sinihomejuustoa
3 tl juoksevaa hunajaa
1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Huuhtele ja puolita viikunat. Leikkaa tarvittaessa pohjasta pieni pala pois, niin saat viikunat pysymään tukevasti vaaka-asennossa. Laita viikunat leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Pirskota viinietikkaa ja öljyä päälle. Leikkaa juusto paloiksi ja laita palat viikunoille.
3. Kypsennä uunissa noin 8 min tai kunnes viikunat ovat lämmenneet. Nosta viikunat lautaselle ja valuta hunajaa päälle. Tarjoile lämpiminä.
Ohje: Glorian Ruoka&Viini 8/2011
Näyttää hyvältä, mutta olisiko tuo juusto kuitenkin stilton. :)
VastaaPoistaOhops! Kiitos huomautuksesta :D.
VastaaPoista