Innostuin taas riisisuklaista noin 15 vuoden tauon jälkeen nähtyäni nämä Sillä Sipulien söpöt namut. Vietin lapsena lähes koko joulukuun kädet kainaloita myöten sulassa suklaassa ja riisimuroissa, joten sikäli kuvio oli suklaaholistille tuttua. Kookosrasva sulaksi, sekaan kaakaojauhe ja riisimurot ja seos vuokiin. Se, minkä olin unohtanut, oli riisisuklaamassan saaminen makeivuokiin. Älytöntä ja sottaista hommaa! Jaksoin täyttää juuri ja juuri kuvissa näkyvät vuoat ja siirryin niiden jälkeen isompiin muffinssivuokiin. Suosittelen muillekin herkkähermoisille!
RIISISUKLAA
125 g kookosrasvaa
2 dl tomusokeria
1 dl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
8 dl riisimuroja
(nomparelleja koristeluun)
1. Sulata kookosrasva kattilassa ja ota kattila pois levyltä.
2. Lisää rasvaan sokeri, siivilöity kaakaojauhe ja vanilliinisokeri. Lisää riisimurot.
3. Ota kahdella lusikalla kokkareita vadille tai makeisvuokiin. Anna kovettua kylmässä.
Ohje: hs.fi
onko tuo kaakaojauhe joku vitsi? :D suklaata sen olla pitää!
VastaaPoistaJaa. Ei minusta vaan.
VastaaPoistaKaakaojauhetta TIETENKIN!
VastaaPoistaOotko sä saanut jo sen uuden koneen?
Jaana: tässä juuri sillä dataan varsin rakastuneena. Srategiset mitat: 1,3 kiloa, 13,5 " ja 9 mm paksu PAKSUIMMASTA KOHDASTA. Aaaaaa, rakkaut!
VastaaPoista