tiistai 3. tammikuuta 2012

Blogin ensimmäinen liharuoka

...ja toivottavasti viimeinen. Suolaisen manchegojuuston ansiosta nämä uudenvuoden paprika-chorizovartaat toimivat tosin ilman makkaraakin ja antoivat tälle juustoholistille autuaan alun vuodelle 2012. Ihanaa tapasmaista sormisyötävä, vaikka kuva ei olekaan tällä kertaa järin häävi ;).


PAPRIKA-CHORIZOVARTAAT

3 suurta punaista paprikaa
1–2 rkl oliiviöljyä
1/2 tl timjamia
1/2 tl rosmariinia
suolaa
mustapippuria
200 g chorizotuoremakkaraa
200 g manchegojuustoa
kalamataoliiveja

 
1.  Leikkaa paprikat reilunkokoisiksi paloiksi ja laita paistovuokaan. Lorauta päälle oliiviöljyä, mausta timjamilla, rosmariinilla, suolalla ja mustapippurilla. Paahda paprikoita 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
2. Leikkaa chorizo viistosti reilunkokoisiksi paloiksi. Lisää chorizot paprikoiden sekaan uuniin ja paahda vielä 10–15 minuuttia.
3. Leikkaa manchego siivuiksi. Kokoa vartaat paprikasta, chorizosta, manchegosta ja oliiveista käyttämällä puolitettuja grillivartaita tai pitkiä cocktailtikkuja

Ohje: hs.fi

2 kommenttia:

  1. kattelin että olit tökännyt mukaan suklaarusinankin, kokeellista :)

    VastaaPoista
  2. Haha, sehän vasta olisikin eksoottinen varras :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...