sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Avokado-kikhernesalaatti

Laa-laa, nyt ei ehdi paljoa kirjoitella, sillä kotini on puettava vielä jouluun, tortut täytettävä ja aamun spinningissä uurastaneet raajani venyteltävä. Julkaisen kuitenkin tähän väliin tämän simppelin avokado-kikhernesalaatin, jonka ohjeesta saan jälleen kerran kiittää lempiruokablogiani Chocochiliä. Niiiiiiiin hyvää!


AVOKADO-KIKHERNESALAATTI

1 tlk kikherneitä
1 kypsä avokado
1 lime
reilu kourallinen minttua
suolaa ja pippuria

1. Huuhtele ja valuta kikherneet.
2. Kuutioi avokado ja yhdistä se kulhossa kikherneiden kanssa. Raasta joukkoon limen kuori ja purista mehu.
3. Silppua minttu salaatin joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin.

Ohje: Chocochili

Psssst. Jos en väärin muista, elämme juuri parasta avokadosesonkia. Siis kauppaan siitä, mars!

4 kommenttia:

  1. Onpa se kaunistakin! Tuo salaatti on ollut mullakin testattavien listalla Chocochilin postauksesta lähtien. Ehkä tänään muistais ostaa minttupuskan kaupasta.

    VastaaPoista
  2. ohoh. nyt tiedän, mihin käytän kaiken minttuni. tuohan vaikuttaa ensi viikon - tai kuukauden - lounaalta!

    VastaaPoista
  3. Nam, kokeiluun menee! Mutta ellen aivan puusilmä ole, niin ihan kuin tossa kuvassa näkyisi seassa basilikaa eikä minttua...Eli kumpaa siihen tulee vai sopiiko kumpikin? :) Nimim. saivartelija

    VastaaPoista
  4. Memmu, kyllä se on minttua, vaikka totta, hämmentävän paljon basilikalta näyttääkin. Lehtien koosta ehkä huomaa eron :).

    Varmaan basilikakin käy tähän salaattiin, mutta silloin ei tule samanlaista mojito-makuelämystä kuin mintusta ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...