Rosollin haastajat osa 2: karpalo-omenacoleslaw. Ihan törkeän hyvää!
KARPALO-OMENACOLESLAW (4 - 6 annosta)
250 g valkokaalia
1 iso hapan omena
2 rkl sitruunan mehua
4 - 5 kuivattua, pehmeää ja kivetöntä taatelia
1 dl kuivattuja karpaloita
1½ dl majoneesia
2 - 3 rkl kuohukermaa
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Viipaloi omena ohuiksi viipaleiksi joukkoon. Purista sitruunan mehu päälle.Viipaloi joukkoon taatelit. Lisää karpalot. Yhdistä majoneesi ja kerma kupissa ja sekoita salaattiin. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ohje: Glorian Ruoka&Viini 8/2013
Pssst! Seuraa blogiani Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalla, Pinterestissä sekä Instagramissa.
Aaaa, rakastan coleslawta!! Vähän epäilyttää että tuleeko liian makea kun tossa on noita taateleita. Mutta sua ei häirinnyt? Taateliepäilyistä huolimatta vaikuttaa houkuttelevalta.
VastaaPoistaEi tuu makeeta, vaan ihanaa! Taatelit toimivat erinomaisesti juuri hapokkaan omenan kanssa. Silppua ne vaan tarpeeksi pieniksi. Tai jätä kokonaan pois, jos oikein tökkii ;). Mäki jätin tästä pois korintit, joita alkuperäisessä reseptissä oli.
Poista